Lakatos Márk lefóliázta magát (VIDEÓ)

2023. július 09. 22:02

A divattervező arról beszélt, hogy törvénytisztelő emberként előre lefóliázza magát, mivel a könyvében megjelenő tartalom cenzúrát fog igényelni.

2023. július 09. 22:02

Lakatos Márk divattervező és influenszer egy humorosnak szánt bejegyzéssel reklámozza Instagramon októberben megjelenő könyvét.

A stylist fejére egy átlátszó fóliát téve arról beszél, hogy törvénytisztelő emberként előre lefóliázza magát, mivel a könyvében megjelenő tartalom cenzúrát fog igényelni. Lakatos Márk ezzel arra a több ellenzéki oldalon is megjelent hírre akar utalni, hogy a Libri lefóliázva árulja az LMBTQ tartalmú könyveket.

Az Instagram bejegyzés itt tekinthető meg:

A kormány részéről Orbán Balázs is reagált az egyik fóliázós hírre, miután Hadházy Ákos egy bejegyzésében azt állította, hogy gyermekvédelmi okokból fóliáztak le egy Harry Potter kötetet. 

„A napnál is világosabban látszik (még az általa feltöltött képből is), hogy nagy értékű, külföldi könyvről van szó, amit a piaci szokásoknak megfelelően mindig így védenek a sérüléstől”írta a fideszes politikus.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Orbán Balázs

Facebook

Idézőjel

Olvassunk inkább klassz könyveket – pl. Harry Pottert!

Nyitókép: Képernyőkép, Lakatos Márk Instagram-oldala

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunter
2023. július 25. 16:19
Szánalmas, undorító képződmény! Még lefóliázva sem mutatnám meg a gyerekemnek!
Gasztronauta
2023. július 15. 12:12
Maradj is így mindörökre?
bölcsuhú
2023. július 11. 14:24
TE undorító förmedvény, szerinted a tv- csatornákon miért lehet kódolni a felnőtt-műsorokat s általában a tv-kben miért kötelezők a korosztályos karikák? Amúgy, remélem nem kapsz majd levegőt a fólia alatt legalább 5 percen át!
Hopszjuliska
2023. július 11. 13:46
Hogy maradna így - egész jó ez a kép róla!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!