„Az eszem megáll!” – közösségi oldalán reagált Kubatov Gábor a főpolgármester tűzijátékos kijelentésére

2023. augusztus 20. 16:57

A Fidesz alelnöke Karácsony Gergely tanácsadóinak zsebét is szóba hozta.

2023. augusztus 20. 16:57

Karácsony Gergely nemrég kijelentette az augusztus 20-i tűzijáték kapcsán, hogy „ideje leszoknunk erről a káros szenvedélyről”.

Kubatov Gábor is reagált

A főpolgármester kijelentésére Kubatov Gábor is reagált közösségi oldalán. A Fidesz alelnöke azt írta:

 mondja ezt a Budapestet csőd szélére sodró »városvezető«, aki csak idén több mint 400 millió forinttal tömte ki a tanácsadónak kinevezett haverjait… ”.

„Az eszem megáll!!!” – hangsúlyozta a politikus.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

A Fradi elnöke az elmúlt hetekben többször is kritikával illette a főváros ellenzéki vezetőjét. Legutóbb az elhanyagolt köztereket és a forgalmi dugókat vetette Karácsony Gergely szemére.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunok99
2023. augusztus 21. 05:55
Hajra Budapest....gratula ehhez a baromarcu bringas faszhoz!!! Ami pedig enneg a vigyori kocsognek a tuzijatekos velemenyet illtei, ....tele kellett volna aszarni a aszajat azonnal, ahogy felbofogte ezt az aljassagot!!! Rohadj meg Geri, budos fasszopo libsi!!!
blondibarbi
2023. augusztus 21. 04:05
te szoknál már le a hazudozásról, lopásról, a libsi seggnyalásról, te idegenszívű, szánalmas, murugya szaralak ! Budapest egyébként -mivel rád szavaztak- nem is érdemel jobbat ! :)))
syphax-2
2023. augusztus 21. 04:05
Karácsony Gergely egy MÉRTÉK-, ÉS ÉRTÉKTÉVESZTETT TÖKFEJ! BUNKÓ-BALFASZ AZ ÜRGE!!! AKI RÁADÁSUL MÉG KORRUPT BŰNÖZŐ IS. SLUSSSSSZ!
röviden
2023. augusztus 21. 02:57
Ideje lenne fölhagyni a kéretlen tanácsokkal, hogy MÁS miről szokjon le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!