Mi következik Soros után?

2023. augusztus 25. 11:03

Amikor legutóbb, kilenc évvel ezelőtt találkoztam vele, az örökség volt az utolsó dolog, amin épp gondolkozott.

2023. augusztus 25. 11:03
null
Porter Anna
Porter Anna
Népszava

„Fontos év volt ez a világ egyik legmegosztóbb filantrópja számára. Soros György, aki ebben a hónapban töltötte be 93. életévét, tavaly decemberben adta át a Nyílt Társadalom Alapítványok vezetését 37 éves fiának, Alexnek. Tekintettel tehát nemzetközi tekintélyére, az intellektuális érdeklődésére és a világ ügyeiben való erőteljes szerepvállalására, ez egy remek alkalom arra, hogy elgondolkodjon az örökségén.

Azonban amikor legutóbb, kilenc évvel ezelőtt találkoztam vele, az örökség volt az utolsó dolog, amin épp gondolkozott. Ehelyett a kelet-európai fejlődés iránya, az Európai Unió jövője, a romák sorsa, Mianmar, Oroszország és a Nemzetközi Büntetőbíróság foglalkoztatta. Aggódott a globális kapitalizmus válsága és az amerikai társadalom növekvő megosztottsága miatt. Egyáltalán nem az érdekelte, hogy az örökséget építse.”

Nyitókép: Fabrice Coffrini/AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. augusztus 26. 08:56
Lássuk be nem kis teljesítmény ezektől a szélhámos g....től hogy pillanatok alatt be tudják kapcsolni az egész világon az ilyen hülyéket mint ez a nő.Mint a magnó ,vetít és csak nyomja és nyomja az "etetést".Van itt minden ,szegénység ,emberi jogok,homokosok.Jól kitalált dolog.A szomorú az hogy lényegileg nincs itt másról szó, kizárólag a lóvé megszerzéséről.Minden más pusztán színház.
rocktoberi-2
2023. augusztus 26. 03:26
Ez a nő most hülye vagy aljas?
Kilincs
2023. augusztus 25. 22:12
Hogy lenne a fia a 37eves tag? Ezek klonok...vagy buzik? Klon buzik :))) Jaj nem tudom abbahagyni a rõhögest
kulakman
2023. augusztus 25. 20:56
NEM SOROS, SWARTZ a bácsi eredeti neve a többi csak lózung!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!