Tóth Gabi véréből igyunk hát egy keveset? Neki nem jár az emberi méltóság tisztelete?

2023. augusztus 16. 07:22

És a pokol elszabadult.

2023. augusztus 16. 07:22
Mérő Vera
Mérő Vera
Glamour

„Ezt vártuk, körömreszelővel a kezünkben? Miért nyugtat meg tort ülni a másik – vélt vagy valós – bukásán? Akit nem kedvelünk, az szabad préda? Hova vezet, ha az emberi méltóságot szimpátia-alapon tiszteljük? Tóth Gabi válása kapcsán próbáljunk meg lehiggadni egy pillanatra, és gondoljuk ezt át.

Élesítsék köveiket: válás a láthatáron!

Mi történt? Az énekesnő, aki néhány éve hirtelen kezdett nagy hangon hirdetni bizonyos – a regnáló hatalom szájíze szerint való – értékeket, most úgy néz ki, válik. Sőt, a jelek szerint valaki másért hagyta el a gyereke apját. A bulvár máris tudni véli, kiért, miután a férj egy nehezen félreérthető utalást tartalmazó mondattal többet írt az egyébként azonos szövegezésű, közös nyilatkozatba. (A nyilatkozatot a feleség többes-, a férj egyesszám első személyben tette közzé.)

És a pokol elszabadult. A nép egyik fele úgy viselkedik, mint egy megcsalt szerető, mintha az énekesnő személyesen őket árulta volna el a létező legbelsőbb magánszférát érintő döntésével, a másik fele kéjjel játssza a dögkeselyűt, miközben a (minden féle és fajta) média húzza a talpalávalót.

»Még meg sem száradt a festék az új, közös otthon falain!«

A buliba nemcsak a fentihez hasonló szalagcímekkel operáló bulvársajtó, hanem a magukat függetlenként és objektívként pozicionáló, valamint a nyíltan kormányközeli orgánumok is beszálltak, pártállástól függetlenül harsogják az állítólagos hálószobatitkokat. Az új barát már be is költözött, a férj albérletben, de közben már feltűnt egy társkeresőn, ahol igazából nem is ő tűnt fel, az énekesnő a dinnyeföldön quadozik az új baráttal, a férj összetörve zuhan a mélybe, óránként záporoznak a »biztos forrásokból« nyert információk.”

Fotó: Földházi Árpád

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2023. augusztus 18. 06:35
De igen. Jár neki az emberi méltóság tisztelete. De kedves Mérő Vera, aki emberi méltóságának tiszteletben tartására vágyik, az szerintem a válása bejelentése napján arról posztol a közösségi médiában, hogy az új faszijával squadozik egy fideszes troll dinnyeföldjén? Egy héttel később pedig “now we are free” zenei aláfestéssel a horvát tengernél sétál és ezt a nyilvánossággal közli? Szerintem ezek magas labdák nagyon. Semmi csodálkoznivaló nincs abban, ha visszatetszést kelt, aminek az emberek hangot adnak. A kritikusok trágársága vállalhatatlan, de a dühük és a csalódottságuk nem az. Ezt a lányt a Fidesz megpróbálta betenni egy olyan skatulyába, amiről ordít, hogy hazugság. Gabi pedig ezt a hazugságot vállalta.
Lajoss
2023. augusztus 17. 13:53
Kár volt annyit szenteskednie…a répát választotta…:)
rocktoberi-2
2023. augusztus 16. 15:41
Verácska először írt olyat amit érdemes elolvasni.
Proxima Centauri
2023. augusztus 16. 15:30
Csak úgy gondolatban, csak úgy emberileg összehasonlítottam a tótgabit mondjuk koncz zsuzsával. Ezerforintos kérdés: melyikükre passzol jobban a matyólotyó titulus? A neres vélemények is számítanak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!