Brüsszelt foglyul ejtette egy háborúpárti és korrupt elit

2023. szeptember 09. 14:30

A mostani kötcsei találkozó legfontosabb kérdését a jövő évi európai uniós választások jelentik.

2023. szeptember 09. 14:30
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Ma 22. alkalommal kerül sor a hagyományos kötcsei piknikre. A mostani találkozó legfontosabb kérdését a jövő évi európai uniós választások jelentik, melyek igen jelentősek Magyarország jövője szempontjából.

Brüsszelt foglyul ejtette egy háborúpárti és korrupt elit, és azok az elhibázott brüsszeli döntések, amelyek az elmúlt időszakban megszülettek, nagyon komoly károkat okoznak. Európa versenyképessége is egyre romlik.

Minderre az jelenti a megoldást, ha az európai parlamenti választásokon mindenhol a jobboldali pártok erősödnek meg. Úgy gondoljuk, erre van is esély. Magyarországon is a jobboldali erőknek, a Fidesz–KDNP képviselőinek kellene bizalmat kapniuk jövőre, mert így az Európai Unióban és Brüsszelben is változásokat tudnánk elérni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. szeptember 10. 18:30
Butplug
Claudius1
2023. szeptember 10. 18:28
Lépjetek ki mocskos szemét maffiakormány, nem kell semmi csak egy kormányhatározat. Tiszta vizet a pohárba.
Lajoss
2023. szeptember 10. 15:37
A magyarok szégyene az orbán-rezsim.
gekk
2023. szeptember 10. 11:54
Bazsika, egy igazi közpénzen tartott, korrupt szoponc mér csak tudja, ugye? Mennyit is fizet, persze közpénből, ezért a gazdád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!