Egy régi kacagtató

2023. szeptember 04. 06:57

Szerinte a Fidesz-szavazók nem arra voksoltak, hogy újra ispánok legyenek Magyarországon, vármegyék és huszárok.

2023. szeptember 04. 06:57
Kövér László
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Ezúttal Kövér Lászlón próbál fogást keresni a Hírklikk szerzője, Föld S. Péter. Ám a Jelentés Magyarország mentális állapotáról című alkotás írója inkább a saját aggasztó állapotába enged betekintést.

Az egykori Ludas Matyi vicclap munkatársa azon élcelődik, hogy a házelnök Manasz kirgiz őseposz énekmondójának szoboravató ünnepségén arról beszélt: a magyar és a kirgiz kultúrának mély és közös gyökerei vannak, hiszen a magyarok a kereszténység felvétele előtt, illetve a kirgizek az iszlámra térésüket megelőzően ugyanazon közös közép-­ázsiai ősvallást, a tengrizmust gyakorolták. A jól értesült Föld S. ebből arra következtet, hogy Magyarország mára olyan lett, amit a Fidesz annak idején a háta közepére sem kívánt. 

Az egykori legvidámabb – bár távolról sem vidám – barakkból a legszomorúbb csatlós lettünk, leharcolt, reményét vesztett, kilátástalan hely lett

 – kesereg az alkalmi politológus-néprajzkutató. – »Ha ebből indulunk ki, már nem is annyira nevetséges, legföljebb mérhetetlenül szomorú, amit Kövér László a Manasz kirgiz őseposz énekmondójának szoboravató ünnepségén elővezetett.«

Szerinte a Fidesz-szavazók nem arra voksoltak, hogy újra ispánok legyenek Magyarországon, vármegyék és huszárok.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 04. 19:23
Fidesz-bohócok.
F.Szabó
2023. szeptember 04. 18:26
Szinte semmiben sem értek egyet Föld S. Péterrel. De abban kivételesen igaza van, hogy ez a vármegyézés-ispánozás egy nagy marhaság.
Haramia
2023. szeptember 04. 10:00
Föld S. Péterke megerőltette magát. Egy Hírklikk, klikk, és már el is mentünk más értelmesebb oldalra. Reméljük Péterke szellemi gyarapodásának nincsenek objektív akadályai. Kognitív képességeinek teljes fegyverzetét még bírja.
Pelso j.
2023. szeptember 04. 08:32
gyuri, elment a kis eszed is? Azt feszegeted, , hogy a fidesz szavazók mire/mire nem voksoltak? Hát tudták ők, közük hozzá....?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!