Ellepték az atlétikai vb közösségi oldalát az elismerő kommentek

2023. szeptember 02. 15:31

Elégedettek lehetnek a szervezők.

2023. szeptember 02. 15:31
ATLÉTIKAI világbajnokság

Az atlétikai világbajnokság hivatalos Facebook-oldalán köszönték meg a szervezők Budapestnek a rendezést. A poszt kommentszekcióját pedig ellepték az elismerő hozzászólások.

 Az egyik legtöbb reakciót kiváltó hozzászólásban az olvasható, hogy:

„Csodálatos pillanatoknak lehettünk részesei. Köszönjük Budapestnek a vendéglátást.”

Egy másik hozzászól pedig azt írta, hogy:

„Micsoda hét volt ez a gyönyörű Budapesten! Mindenki szép munkát végzett”. 

Volt olyan szurkoló is aki úgy fogalmazott, 

„A hajmeresztő pillanatoknak vége, pihenhetünk! Félelmetes bajnokság!”

Volt, aki az önkéntesek munkáját is kiemelte: 

„Gratulálunk a szervezőknek és minden önkéntesnek!!! Elképesztő teljesítmények sok sportolótól!!!”

Többen is kiemelték a Nemzeti Atlétikai Stadiont, egyikük ezt írta:

„A valaha volt legjobb stadion emlékezetes versenyekkel. Köszönjük a vendéglátást, Magyarország!” 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Verdbenekhy
2023. szeptember 03. 12:59
Ez az a végső pillanat, ameddig a stadion és a vb. még hozott valamit az országnak. Ettől a perctől kezdve, a fenntartása, őrzése, állagmegóvása már csak viszi az ország vagyonát, nem is keveset! Vagy ha nem, akkor felveri a gaz és annak rendje, módja szerint maga alá rozsdásodik és műemlék romhalmaz lesz belőle!
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2023. szeptember 03. 05:01
Karácsony Gergely mennyire ellene volt. Mondjuk ő Budapestet egy biciklisávos városnak látja, ahol a külföldi turisták körbebiciklizhetek. Mondjuk lassan már alapból biciklivel kéne bejönniük a reptérről, mert azt a 100E-t is útakadályokkal sújtotta. De ez a legkevesebb, hisz a mentők nem tudnak közlekedni, De akkor hogy fog idejönni Taylor Swift? Azt még mindig nem értem egy ilyen popénekesnőnek általában tinédzser, fiatal-felnőtt rajongói vannak.
csapláros
2023. szeptember 03. 01:23
izvesztyija 2023. szeptember 02. 23:41 ..."Karácsony Gergely és Budapest sikere ez."...Az, hogy Budapest (a pesti szervezők és a stadiont megépítő munkások) sikere volt a VB, az kétségtelen. Karigerié is lett volna, ha legalább egy cementes zsákot megfogott volna az építkezés során a baromarcú és nem ott tett volna keresztbe a szervezőknek, ahol tudott!
csapláros
2023. szeptember 03. 01:19
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2023. szeptember 03. 00:16 ..."hogy egy 400 km/órás mágnes vasutat vagy metrót kiépítsen a repülőtér és a belváros között,"... A fasznak kellett volna megépíteni, húgyagyú balfasz, amikor a VB ÍGY IS tetszett MINDENKINEK. Az elvtársaidnak MÉG a STADIONÉPÍTÉS is sok volt, bazdmeg, nemhogy a TE két szép szemedért felesleges szarokba ölve a pénzt gatyásították volna le a magyar embereket és az országot! Naná. az tetszett volna neked! Így legalább hamarabb kitakarodsz a kurva anyád büdös picsájába, a mágnesvasutad és a metród közé, hogy csapna szét bármelyik a kettő közül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!