Ijesztő felvételek: késekkel, létrákkal érkeznek a migránsok Magyarország határához

2023. szeptember 19. 07:16

Szervezett, agresszív migránsbandák jelentek meg bontóeszközökkel felfegyverkezve.

2023. szeptember 19. 07:16

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az utóbbi napokban komolyan megnőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. Hozzáteszik: a Kormány.hu felvételein is látható, hogy 

a késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni 

az ország területére. Íme egy videó:


A lap leírja: a képek tanúsága szerint az agresszív csoportok fenyegetőleg, a támadóeszközeiket is bevetve nyomulnak előre, nehéz kihívások elé állítva a határvadász egységeket. Jól szervezett akcióról van szó, írják, ami abból látható, hogy 

a létrákkal, csapszegvágókkal, hegesztőtrafókkal felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést.

Hangsúlyozzák: 

az embercsempészek a TikTokra feltöltött videóikon kérkednek annak bemutatásával, hogy miként juttatják be hazánk területére az illegális migránsokat. 

A többek között 400-59, valamint a Killer Group címkékkel ellátott videóikban „félelemkeltő módon, kihívóan menetelnek a láthatóan más földrészekről és idegen kultúrákból érkező határsértők”, írja a portál, marihuánának látszó dohányterméket fogyasztanak, vagy a magyar rendőrséget becsmérlik.  

Ezt is nézze meg:

Nyitókép: Facebook


 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fater0921
2023. november 09. 11:19
Lángszórót neki......de inkább napalmot.
Skulo
2023. október 14. 12:18
Meg várjuk mig lelőnek néhány magyart? Miért nincs elektromos kerítés? Sorosnak lehet?
istvanpeter
2023. szeptember 19. 15:41
Viszont egy bizonyos idő után eljöhet az erélyesebb fellépés ideje is, amikor bizony lőni kell az erőszakos támadókra. Az viszont továbbra is felháborító, hogy maga az Unió vezérkara és az EP is támogatja és szorgalmazza a törvénytelen behatolásokat. Viszont a fejlettebb világnak, de különösen Európának arra is fel kell készülni, hogy néhány évtized múlva majd százmilliók ostromolják őket. Különösen Afrikában várható óriási válság, mivel a gyorsan növekvő népesség a despotikus és alkalmatlan vezetésű államokban már egyáltalán nem talál magának megélhetési forrást.
Robi54
2023. szeptember 19. 13:19
Megoldás: aknamező és éles lőszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!