Videón, ahogy az ittas ukrán nők rendőrökre támadnak a Liszt Ferenc reptéren

2023. szeptember 01. 20:10

Az ügyészség soron kívül, augusztus 31-én bíróság elé állította a két nőt.

2023. szeptember 01. 20:10
null

Mint az ügyészség közleményében olvasható: egy ukrán állampolgárságú nő a lányával 2023. augusztus 18-án, este repülővel érkezett Budapestre. A Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Termináljának érkezési oldalán szolgálatot teljesítő rendőrök felfigyeltek a nők ittas állapotukból eredő hangoskodására, majd a fiatalabb nő odament a rendőrökhöz, hogy panaszt tegyen a telefonja eltűnése miatt. 

A rendőrökkel a fiatalabb nő végig ordítva kommunikált, valamint mobiltelefonjával élőben közvetítette az eseményeket.

A rendőrök többször felszólítására a nő nem hagyott fel a hangoskodással és a videózással, majd az egyik rendőr felé rúgott, míg a másik rendőrt megkísérelte megütni.  

A rendőrök a rúgás, illetve az ütés elől kitértek, azonban a nő édesanyja eközben az egyik rendőrt hátulról tenyérrel halántékon ütötte.

Ezt követően a két nő a folyosóról a várócsarnok felé távozott, ahol a fiatalabb nő továbbra is több alkalommal támadólag lépett fel a vele szemben intézkedő egyik rendőrrel, amelyhez édesanyja is csatlakozott, és az erősítésként megérkező másik két rendőr felé rúgott, illetve egyiküket el is találta. Végül az elkövetőket a rendőrök elfogták, az ügyészség pedig őrizetbe vette őket, majd indítványt tett letartóztatásukra, melyet a bíróság elrendelt.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség soron kívül, 2023. augusztus 31. napján bíróság elé állította a két nőt, mely során a bűncselekmény elkövetését beismerték. A Budapesti XVIII. és XIX. kerületi Bíróság az ukrán vádlottakat gyorsított eljárásban hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt 1 év végrehajtásában 1 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetésre ítélte, egyben megszüntette a vádlottak letartóztatását.  

Az ítéletet a vádlottak és védők tudomásul vették, az ügyészség azonban súlyosításért a vádlottak terhére fellebbezést jelentett be.

Az esetről készült videófelvételt itt tekintheti meg:

Nyitókép: videa.hu

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. szeptember 14. 16:11
A Mandiner Trollja, vagy trollbrigádja, szándékosan nehezíti az értelmes párbeszédet. Most meg már szándékosan elbaszták az oldal olvasását is azzal, hogy túl kis betűkre kicseréltek és ugyanakkor eltörölték a szöveg hozzátördelését az oldalhoz. Úgyhogy most már nemcsak kommentálni nem érdemes az oldalt, de már olvasni sem!
alenka
2023. szeptember 03. 00:24
Felvették a segélycsomagot,mely tartalmaz alkoholt is... Féreg,náci semmi lotyók,na,rájönnek,mi a magyarok Istene...remélem,másodfokon letöltendő,de a kiutasítás lenne az igazságos ....
Bgood
2023. szeptember 02. 17:59
Egy kurva és a kurva anyja. Kitilatni örökre.
Kovács Ubul
2023. szeptember 02. 15:00
Cigányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!