Frei Tamás zseniálisan tette helyre a saját műsorában Friderikuszt

2023. október 10. 14:29

Csődöt mondott a Fridi-trükk.

2023. október 10. 14:29
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Friderikusz Sándor podcastjének Frei Tamás volt a vendége. Az egyébként érdekes műsor főként Frei új, novemberben megjelenő könyvéről szólt. Friderikusz természetesen megpróbálta politikai vizekre terelni a beszélgetést. Azon a ponton szerette volna sarokba szorítani, illetve politikai állásfoglalásra bírni Freit, amikor odaért a beszélgetés, hogy miért is van még az üzletember író a Librinél, mert hogy egy kormányközeli alapítvány lett a többségi tulajdonosa és ezáltal szerinte a politika közel húzta magához a kiadót.

Frei Tamás zseniális választ adott a provokatív kérdésre, elmondta, hogy a régi kiadójának nincs meg a tudása a nemzetközi terjesztéshez. Majd hozzátette, hogy jól ismeri Sárközy Bencét, a Libri Kiadó társtulajdonosát, kiadási igazgatóját, aki viszont szinte az egyetlen Magyarországon húsz év óta, aki nagyon jól tud eladni könyveket külföldön.

»És hogyha ő beleszeretett az én könyvembe, az nekem megtiszteltetés, annak én rettenetesen örülök. Nagyon szeretném, hogy a regényeim ne csak le legyenek fordítva külföldön (...), hanem nagyon szeretném, hogy sikeresek is legyenek külföldön.«

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. október 10. 18:08
Nobozmög.
Akitlosz
2023. október 10. 16:02
Hogy miket nem néz a Magyar Nemzet!
zvarallyay
2023. október 10. 15:55
Egyébként nem értem mi a probléma a lefóliázással. Itt japánban is le vannak fóliázva azok a könyvek és magazinok, amelyek érzékeny tartalmakat tartalmazhatnak. Igaz, ők nem az EU-hoz tartoznak, egyenlőre egy jobban működő ország, mint az EU, meg erkölcsileg és morálisan is verik azt a szerencsétlenkedést, amit ursiék művelnek.
dios1968
2023. október 10. 15:54
Most kvázi iga, a van FT nak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!