Függetlenül-objektív Bolgár úr nem hajlandó a továbbiakban velem szóba állni

2023. november 08. 08:21

Mihazánkosok jogi képviseletét vállaltam el.

2023. november 08. 08:21
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Most hallom, hogy függetlenül-objektív Bolgár úr nem hajlandó a továbbiakban velem szóba állni a műsorában, mert mihazánkosok jogi képviseletét vállaltam el. Szeretném jelezni független-objektív Bolgár úr felé, hogy a pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatásért folytatott versenyben így is legfeljebb ezüstéremre számíthat, mert egy másik független-objektív orgánum már korábban bojkottot jelentett be velem szemben. 

Ott az a bűnöm, hogy DK-s politikust képviselek. Jajj annak a jogállamnak, amit olyanok akarnak helyreállítani, akik ügyvédek ellen az elvállalt ügyeik miatt indítanak gyűlölethullámokat.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. november 11. 19:39
Schiffer Andrást természetesen a zsidóság menedzseli, határozza meg irányultságát, politikai besorolását... A zsidóság nagyon gondosan gondoskodik róla, hogy mindig a helyzetnek megfelelő hívét, szervilisét tudja leakasztani a készenléti fogasról... Jut eszembe, ki is vezeti a "Mi Hazánkat"? -nincs is helye a csodálkozásnak... -már jó előre gondoskodva van a lehetséges magyar törekvésekről! -be vagyunk kerítve... -de nyugalom, túlélni!
SimplyRed
2023. november 08. 19:53
Él még az öreg komcsi?
alexandrosz-2
2023. november 08. 16:13
Szakasits schiffer egy bukott politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
dupree
2023. november 08. 13:51
Bolgár elvtárs aki már a 70-80-as években is nyugatra járkált, Skandinávia, London,, majd Amerika. Amúgy ellenforradalomnak nevezte az 1956-os forradalmat és szabadságharcot a Klubrádióban 2016. szeptember 10-én, az adó Hetes Stúdió című műsorában. Ilyenkor mindent tagadnak, hogy az nem úgy volt, akkor másképp volt, etc. És a kommunistákat már akkor is csak az állás által megszerezhető vagyon, pozíció, hatalom érdekelte. Ez a nem voltam beszervezve, nem működtem együtt.... pedig akkora kamu mint ide Buenos Aires. Csak nem maradt fenn semmi érdemleges, pedig Göncz is váltig állította a saját verzióját... az 50-es években politikai elítéltként szerintetek kik tanulhattak a börtönben angolul.... A fiatalokat nem érdekli de aki élt akkoriban az pontosan tudja hogy mekkora kontroll volt az állam alkalmazottain, egy újságírón meg pláne. A Nemzetközi Újságíró Szövetség a KGB egyik fedőszerve volt, a Magyar Újságíró Szövetség pedig a belügynek, egyesek a katonai hírszerésnek is jelentettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!