Helyre tették a horvát elnököt, miután beleszállt a magyar határkerítésbe

2023. november 08. 09:06

Orbán Balázs közösségi oldalán reagált Zoran Milanovic kijelentésére.

2023. november 08. 09:06

Zoran Milanovic horvát elnök nemrég leszögezte, hogy a magyar határon belépni olyan, mintha egy vidámparkba menne az ember. A kijelentésre Orbán Balázs, a magyar miniszterelnök politikai igazgatója egy Facebook-posztban reagált.

„A horvát elnök azt állítja, hogy a magyar határkerítés nem alkalmas az illegális migráció megállítására. Nos, én 

azt javaslom Milanović elnök úrnak, hogy próbáljon meg Szerbia felől illegálisan átjutni a magyar határon, 

majd aztán beszéljünk a kerítés hatékonyságáról!” – fogalmazott Orbán Balázs.

Mutatjuk a politikus bejegyzését:

Nyitókép: Miniszterelnöki Kabinetiroda/Vadnai Szabolcs
 

 

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban-2
2024. március 20. 09:23
miután ma Horvátország ürül ki a leggyorsabban, nem kellenek tanko oda. Elág lesz, ha pár biciklis szakasz átmegy és viszacsatolja, ami kell belőle.
flesh ripper
2023. november 19. 12:29
A horvátkáink, újabban megint fickándoznak... :)
csapláros
2023. november 08. 14:04
Tommaso 2023. november 08. 13:38 ..."Mióta a csak szavakban migránsellenes Orbán-rezsim 1640 elitélt, "... A szabadon engedett embercsempész ügyben Brüsszelben dörömbölj lécci! Nekik volt büdös, hogy az embercsempészeknek nem 5 csillagos ellátást, színes TV-t és szűzlányokat biztosított a magyar kormány, hanem köztörvényesekkel baszták össze őket. Azóta ez az utóbbi rend visszatért. Segghülye vagy abban is, hogy nem tudsz különbséget tenni az ILLEGÁLIS migráns és a LEGÁLISAN törvényesen Mo-ra kerülő VENDÉGMUNKÁS, SŐT, most tátsd el a bamba pofád: a LEGÁLISAN letelepedett 30 ezernyi muzulmán, 27 ezernyi kínai és 29 ezernyi ukrán migráns bevándorló között. IGEN, Orbán, és a magyarság BEFOGADÓ, migránspárti. De te szemmel láthatólag a magyarságot is IDEGENNEK, a Kárpát-medencébe betolakodónak tekintő, a magyarságot egy kanál vízben megfojtani akaró ELLENSÉG vagy.
galancza-2
2023. november 08. 13:48
"kedves" balos-ballikos patkányok! Sajnos valóban nem 100%-osan védi M.o.-ot a kerítés a bevándorlóktól, de ha nem lenne kerítés akkor a heti sokszáz afrikai,ázsiai ember helyett legalább 10000 jönne hetente.Persze ti pont ezt akarjátok,mert magyargyűlölő komcsinácipatkányok vagytok. ti azért gyűlölitek OV-t,mert ő nem gyűlöli a magyarokat,mert nem akarja megszüntetni M.o.-ot,mert nem akarja kiirtani a magyarokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!