Mindenkinek kell adót fizetni, csak Karácsonynak nem?

2023. november 24. 17:34

A fővárosi emberek fizetik az adójukat, a főpolgármester azt hiszi, ő a kivétel. A Fidesz szerint Karácsony és Gyurcsány miatt négy év alatt a csőd szélére került a főváros.

2023. november 24. 17:34
null

A Fidesz az MTI-nek elküldött közleményében azt írta: Karácsony és Gyurcsány miatt négy év alatt a csőd szélére került a főváros, annak ellenére, hogy

több mint 200 milliárdos megtakarítást örökölt

az új városvezetés Tarlós Istvántól. A Fidesz szerint Karácsony Gergely főpolgármester és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke tönkretették a fővárost, ahol már az adót és a számlákat sem tudják fizetni.

Mindezek mellett Karácsony és a dollárbaloldal a magyar szabályozást kijátszva fogadott el külföldi támogatást hazai kampányolásra

– írták, hozzátéve, hogy ezzel a mai napig nem tudnak elszámolni, nem mondják meg, hogy kitől kapták a „kötegelt eurókat”.   

Mindenki számára világossá vált, hogy Budapesten változás kell – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2024. február 28. 14:05
Nem lesz csődben a Főváros, ha mindenki szépen visszaviszi a lopott pénzt, amit a gyengeelméjű budapestiek hagytak ellopni..
Lajoss
2023. november 25. 15:12
Az állampárt összes ökle beindult…🤮
Agricola
2023. november 25. 14:05
Sztalin híres esküjéből Lenin halálakor: „Mi, kommunisták, különös emberek vagyunk, különös anyagból vagyunk mi gyúrva…”
Akitlosz
2023. november 25. 04:50
Nem, mert a multiknak sem kell gyakorlatilag. Adókedvezményeket kapnak a kormánytól, sőt állami támogatásokat, vagyonokat a magyar adófizetők pénzéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!