Világát sem tudta: padlógázzal hajtott keresztül a kerítésen, majd az oldalára borult az autójával (VIDEÓ)

2023. november 24. 13:32

Nem kicsit volt berúgva a sofőr, de azért ki tudott kecmeregni az oldalán heverő kocsiból.

2023. november 24. 13:32
null

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki (a hivatalos közlemény szerint) ittasan vezetve nekihajtott egy kerítésnek. A videó kicsit mást mutat:

az ittas sofőr elvétette a kanyart, majd letarolta a kerítést, s nem sokon múlt, hogy ne a házban landoljon.

Végül az autó az oldalán állt meg, a sofőr pedig kikecmergett belőle.

A vádirat szerint az elkövető 2023. szeptember 3-án, a reggeli órákban közlekedett gépkocsijával Tápiógyörgye területén úgy, hogy előtte szeszes italt fogyasztott.

Haladása során balra kívánt kanyarodni egy kereszteződésben, de mivel túl gyorsan hajtott az útról lehaladt és az egyik ingatlan kerítésének ütközött.

Az autó az ütközés során a kerítést megrongálva az oldalára fordult. Az elkövető ezután még ki tudott mászni belőle, majd a helyszínre érkező rendőrök intézkedni kezdtek vele szemben. A baleset során a férfi nem sérült meg, de szervezetében a véralkohol koncentrációja a bűncselekményi határt meghaladta.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. november 24. 18:52
"Világát sem tudta, padlógázzal hajtott keresztül .." Mandiner bonus...? Man diner . Ember evő; nem man eater, cannibal? MI vs IM: Mesterséges Intelligencia vs (un)Intelligens Mesterkedés? Ordít, hogy nem fordít!
szintetikus
2023. november 24. 16:24
a kormány bíróságai ezeket a leendő gyilkosokat egyből felmentik... hány éve van velünk a jelenlegi kormány XD és nem tudja szigorítani a büntetési tételeket nem baj, az orosz csicskáknak ez jó, gondolom az is, ha a családjukat üti el egy ilyen állat
counter-revolution
2023. november 24. 15:30
Kár, hogy nem hagyta ott a fogát...
Swansea2688
2023. november 24. 14:19
Lehetett némi vér az alkoholjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!