Juhász Péter lesz a Kutyapárt polgármesterjelöltje az V. kerületben

2023. december 20. 16:58

„Kutyapártosként rendes aktív-kreatív passzivizmus várható tőle” – írja a párt.

2023. december 20. 16:58
Juhász Péter

Budapest V. kerületében Juhász Péter indul a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) polgármesterjelöltjeként a jövő évi önkormányzati választásokon – közölte a párt. Mint írják, „az ötlettel ő keresett meg minket, mi pedig szívesen támogatjuk, hiszen nem láttunk más ellenzéki képviselőt az elmúlt évtizedben, aki ennyit próbált volna tenni a helyi korrupció ellen és ilyen mélységben ismerné a kerület problémáit”.

A Kutyapárt szerint Juhász korábbi V. kerületi képviselősége alapján „elég bátor és hülye, hogy nekimenjen az ügyeknek, ahelyett, hogy venne pár lakást. Kutyapártosként rendes aktív-kreatív passzivizmus várható tőle”.

Nyitókép: Facebook/Juhász Péter

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. december 21. 17:21
Juhásznak is két farka van, ha már lement kutyába?
csendbiztos-2
2023. december 21. 15:21
Ez az igazi megélhetési füves ember. Ez életében becsületes munkát nem végzett. Az ilyenek a belpesti lumpeneknek a példaképei.
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 21. 06:00
Ó, anyám! Bár nem csoda, Juhász is, meg Kovács is füvesek.
Perczel Éva
2023. december 21. 04:23
Mégis kinek színeiben indulhatna, ha már ennyire nem fér a bőrébe, és nem tudja, hogy hol a helye? Más nem meri felvállalni a nőverő, szabad drogozásért küzdő zsenit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!