Katasztrófának tartja, hogy Magyarország pénzhez jutott, most Dobrevékkel találkozott az EP-alelnök

2023. december 15. 13:08

A DK megbízható szövetséges Dobrev Klára szerint.

2023. december 15. 13:08

Meglátogatta a DK-s árnyékkormányt Katarina Barley az Európai Parlament német alelnöke – osztotta meg közösségi oldalán Dobrev Klára. A DK-s politikus szerint a baloldali uniós politikus látogatása azt jelzi, hogy amíg „Orbánt kávézni küldik”, addig rájuk „megbízható szövetségesként tekintenek Európában”. Dobrev Klára szerint Barleyval

a magyar jogállam helyzetéről, a továbbra is feltételekhez kötött és felfüggesztett EU-s forrásokról egyeztettek. 

Dobrev szerint az európai „szociáldemokrata fordulat után Magyarországnak olyan miniszterelnöke lesz, akit nem aláznak meg és tesznek jelentéktelenné.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sciohyper
2023. december 19. 22:13 Szerkesztve
No, mi van, meguntátok a "Gazdálkodj okosan"-t,, új nevén Monopoly-t, és most Árnyékkormányoztok??? Olcsó lyáték, hüJegyerekeknek, hogy megértsétek, ezért a kunhüje helytelenírás! Inkább huzogasd a csótány fütykösét!!! Ja, hogy a vaddisznó már lefoglalta??? Sebaj, gréczi efs biztos szívesen átvállalná, még le is videjózza!!!
Gonella
2023. december 16. 11:35
jött a rezidens és kiosztotta a feladatokat, meghatározta a stratégiát. ezek nem értik, h ez így nem működik. isztambul, bécs, berlin, moszkva már próbálta. nem megy.
Spiritmonger
2023. december 15. 22:11
Szegénykék két kézzel torokra csavarták a vérvörös harci faszt. Majd rádöbbennek, hogy Orbán felettük van jópár klasszissal.
gyaloggos
2023. december 15. 20:21
HÁT nyilván! AZ EU -tag MAGYARORSZÁG nehogy hozzá jusson már a nekünk járó FORRÁSOKHOZ! A NEM EU-tag UKRAJNÁNAK meg önteni a MILLIÁRDOKAT4 LIBERÁLISAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!