A jövőben PhotoShop helyett inkább szelfibotot ragadjatok!

2024. január 23. 14:17

Nem szeretnék erkölcsi iránymutatást adni a honi közélet szereplőinek.

2024. január 23. 14:17
Szalai Szabolcs
Szalai Szabolcs
Facebook

„Nem szeretnék erkölcsi iránymutatást adni a honi közélet szereplőinek arról, hogy mennyire nem oké egy megvágott képpel lejáratni a politikai ellenfelemet, ezért a konkrét szituációtól kicsit ellépve kérdezem: önmagában mi a gond azzal, hogy a politikáról akár eltérően gondolkodó emberek jóban vannak egymással? Nem éppen az ennek a nemzetnek a legnagyobb problémája, hogy hiába vagyunk kulturálisan összezárva ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, mégis különböző nyelveken beszélünk, amit a másik nem akar megérteni?

Javaslom, hogy a jövőben PhotoShop helyett inkább szelfibotot ragadjatok, talán attól egy kicsit jobb hely lesz az ország mindannyiunk számára.”

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. január 24. 10:05
"Nem szeretnék erkölcsi iránymutatást adni a honi közélet szereplőinek." te, aki mindenkinek bepucsítasz, ahonnan vmi közpénzt remélsz, legyen az lmp, index, fidesz.. bármi, ne is adj senkinek erkölcsi iránymutatást, te gerinctelen majom.
muszlim1970
2024. január 24. 06:21
Rákos legyél!
nyugalom
2024. január 23. 16:51
A budibáró meg a lopas, o meg pikó et a wc-jevel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!