Babonák kora

2024. február 28. 23:46

A babonaságok ölnek, butítanak és nyomorba döntenek.

2024. február 28. 23:46
Astrological,Signs,On,Ancient,Clock,Torre,Dell'orologio,,Venice,,Italy.,Medieval
Rumi Tamás

A tudományos-fantasztikus irodalom kiemelkedő alakját, Arthur C. Clarke-ot egyszer állítólag megkérdezték, hogy hisz-e az asztrológiában. Így válaszolt: „Nem hiszek az asztrológiában. Én nyilas vagyok, és a nyilasok kételkedők.” Ez az aranyköpés mindig eszembe jut, ha valami babonaság szembejön velem, és bizony elég gyakran szembejön. 

Nemrég láttam egy teniszmeccset, ahol a dél-amerikai versenyző a kommentátorok legnagyobb derültségére minden alkalommal visszakérte nyerő labdáját a labdaszedőktől, és – becsületére legyen mondva – meg is nyerte vele a játékot. Egyes olasz tévécsatornákon a reggeli műsor a mai napig horoszkóppal kezdődik, és a hazai boltok polcain is hosszú évtizedek óta sorakoznak egymás mellett az ufóhívő és ezoterikus folyóiratok. 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­­s­ ­l­á­­­n­y­­­o­­k­ ­v­­á­­r­­­n­­­a­k­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
survivor
2024. február 29. 01:17
Dugig a kvt. ezoteriával...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!