Az LMP keményen beszólt a Momentumnak és a DK-nak

2024. március 01. 18:03

Ungárék szerint a helyzet komolyságát csak egy újabb Donáth Anna publicisztika tudja kezelni.

2024. március 01. 18:03

A Momentum és a DK megállapodott az önkormányzati választásról, ehhez hozzászólt az LMP - Magyarország Zöld Pártja is. Az MTI OS-nek kiadott közleményükben azt írják, „a helyzet komolyságát csak egy újabb Donáth Anna publicisztika tudja kezelni, hiszen újabb magyarázatot igényel az a tény, hogy a Momentum mégis tud az általuk a hazugság kultúráját képviselőnek nevezett DK-val közösséget vállalni”.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI-OS)

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­s­­ ­­l­­á­­n­­y­­o­k­ ­­­v­á­­­r­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
pollip
2024. március 02. 04:50
Az lmp-nek beszóltak az európai zöldek:-))))) kizárhatják őket a pártcsaládból , mert nem a Gelgelyt támogatják az önkormányzati választáson, hanem a Vitézyt:-))))) Így működik az unió minden kis szelete: zsarolás, mint európai érték.
Mr.Woof
2024. március 01. 20:22
Pedig nem olyan bonyolult ez. Önkormányzatin nem indulnak közös listán gyurcsánnyal.... Majd ha az ogy választáson közös lista lesz, na akkor jogos a kritika.
nyugalom
2024. március 01. 19:57
Ó, hát a két tyúk baratnők, dobreva a gyilkosaprótoni unoka, meg a rakosista unoka! Piszkos arulók, magyarokat gyűlölők!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!