Dopeman: Nem ér annyit a közéleti szereplés, mint amekkora károkat a gyermekeinek és volt feleségének okoz Péterünk

2024. március 26. 11:39

A rapper úgy véli, Magyar története „hemzseg azoktól a jelektől és jelenségektől, amelyekből süt, hogy ez egy komikum”.

2024. március 26. 11:39
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Dopeman többek között Magyar Péterről is beszélt legújabb videójában. A rapper úgy véli, Magyar története „hemzseg azoktól a jelektől és jelenségektől, amelyekből süt, hogy ez egy komikum, vagy inkább egy keserédes vígjáték, hiszen az egykori házaspár gyerekeivel kár ezt csinálni szülőként”. Hozzáteszi: 

Nem ér annyit a közéleti szereplés, mint amekkora károkat a gyermekeinek és volt feleségének okoz Péterünk”.

A rapper kitért arra is: nem érti, miért lepődik meg azon valaki, hogy a kormányok maffiaszerűen épülnek fel, és úgy is működnek. Rávilágít: „A maffia a római légiók mintájára épült föl, azokat pedig a Római Köztársaság alkotta meg, így a maffia tulajdonképpen egy kicsit torz tükre a többségi társadalom működésének”.

Dopeman ennek fényében úgy véli, hogy aki a „tiszta kezek kormányzásával” házal, az valószínűleg a legnagyobb hazug. „Vegyük már tudomásul, hogy ilyen sehol a világon nincsen és nem is lesz.”

A rapper szerint nem lesz semmiféle nagy durranás a hangfelvételek közzététele után, maximum kimennek az emberek tüntetni az Ügyészség elé.

A csávó elhívta még egy utolsó randira a feleségét az Ügyészségre, hátha tudnak még egyszer egymással beszélgetni” – mondta. Dopeman szerint Orbánnak igaza volt, hogy ez egy tévéműsor, végül pedig üzent az ellenzéknek és az influenszereknek is: „Üzenem Puzsérnak, Magyar Péternek, MZP-nek, Karácsony Gergelynek, Zshowtime-nak, Fókuszcsoportnak, Dave világának és mindenki másnak, 

hogy ne házaljatok olyan árucikkel, amit nem tudtok prezentálni”.

A zenész említett videóját itt nézheti meg:

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkaca
2024. március 26. 19:59
? Varga Judit: “Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.”
Fed74
2024. március 26. 17:15
Te retkes seggnyaló törpe cigány!!!! Csicska Dope geci!!!
Pelso j.
2024. március 26. 16:28
A rendszert bírálja, nem a gyermekeit és a volt feleségét, te toprongy. Gyakorlatilag lemaffiáztad a ner-t is. Remélhetőleg megkapod érte a magadét, - na nem mintha súlya lenne szavaidnak.
masikhozzaszolo
2024. március 26. 15:55
/Nem ér annyit a közéleti szereplés, mint amekkora károkat a gyermekeinek és volt feleségének okoz Péterünk/ Nem úgy van az, hogy a Péter majd ezt akar, meg azt akar. Felhúzták az Elzett lépegető csibét, vagy lejtőre állították a malackát, és menni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!