Náluk volt házkutatás, mégis a DK-s önkormányzat beszél politikai lejárató kampányról

2024. március 10. 18:16

A korrupciós ügy mögött is a Fideszt látja Óbuda DK-s vezetése.

2024. március 10. 18:16
null

Nyitókép: MTVA/Róka László 

Mint arról a Mandineren beszámoltunk, szerda délután civilruhás nyomozók lepték el az óbudai önkormányzatot. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) közleménye szerint „vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette” és más bűncselekmények miatt több helyszínen eljárási cselekményeket végeztek és négy személyt őrizetbe vettek.

Ezt is ajánljuk a témában

Vasárnap reggel reagált a hírekre az óbudai önkormányzat, „Nem tűrjük a rágalmazást!” című írásukban azt írták, minden egyes szerződésük szabályos és valós teljesítésen alapul, ami kizárja a jogszerűtlenséget vagy a fiktivitást. 

Nincs takargatnivalónk”

– tették hozzá.

Az önkormányzati szerint politikai lejárató kampányt indítottak ellenük, ezt azzal indokolják, hogy az ügyészségi kutatási parancs iktatószáma egy 2022-es ügyre utal, „az eltelt hosszú idő mutatja, hogy az önkormányzati választási kampány elejére időzített koncepciós eljárás zajlik, aminek célja, hogy besározza a Fidesz ellen szövetséget kötő ellenzéki városvezetést”.

A Kiss László által vezetett kerület a honlapján azt írta, az ellenük indított támadás pusztító ereje és módszere a legsötétebb történelmi időket idézi. 

Magyarország a putyinizálódás útjára lépett”

– fogalmaztak. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:23
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­y­­o­k­­ ­­v­á­­­r­n­a­k­­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Travolta
2024. március 12. 20:22
Különben a DK már abból is megélne ha diákoknak vállalna bizonyítvány magyarázást.
llnnhegyi
2024. március 11. 01:53
Ócska bűnbanda a DK! Lebuktak 1000-dszer! Küzdelmes idők várnak rájuk az 5%-s küszöbért!
rasdi1
2024. március 10. 20:24
Egyelőre itt is csak "megalapozott gyanúról" van szó, és a bírósági ítéletig mindenkit megillet az "ártatlanság vélelme". Úgyhogy ameddig ítélet nincs....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!