Vitézy és a sűrű sötét erdő

2024. március 20. 22:51

Vitézy is ott harcolt a rengetegben és egyértelmű, hogy kinek az oldalán.

2024. március 20. 22:51
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

„Azt már nem tartom kifejezetten hitelesnek, ahogy Vitézy próbálja magát középre pozicionálni, elegáns kívülállóként elemezni Karácsony és a kormány harcát, hasonló erejű feleknek bemutatva őket. A kormány, amit ő magas szinteken szolgált évekig, semmiben nem vette figyelembe a főváros igényeit, kéréseit, viszont ahol tudta megsarcolta. A legtöbb hatáskörétől megfosztotta, ha pedig maradt valami kis eszköze Budapestnek, azt is hatástalanítja rendeleti úton. Ez amúgy Karácsonyt sem menti fel állandóan, az ellenzéki szavazók sem fogják a végtelenségig elfogadni, hogy minden miatt a kormányra mutogat a Városháza.

Ezt is ajánljuk a témában

De most nekem ne lépjen fel úgy Vitézy, mint a viccben a csősz, aki mindenkit kizavar az erdőből, mert ő is ott harcolt a rengetegben és egyértelmű, hogy kinek az oldalán.

Ezt soha ne felejtsük el.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­l­­á­n­­­y­­o­k­ ­v­á­r­­­n­­­a­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
akiaki
2024. március 21. 13:36
Vitézy veszély a Gelile!
tésztagyári szakmunkás
2024. március 21. 11:34
"Ezt soha ne felejtsük el." Ti "semmit sem felejtettek és semmit sem tanultatok". De legalább nem vagytok arisztokraták, csak büdös prolik.
kalamata
2024. március 21. 11:00
Persze, Iván, tudom, ti sokkal jobban gyűlöltök minket, stb. De kérlek, lépjünk már ezen túl, temessük be az árkokat és induljunk előre! (Kicsit tartok tőle, hogy egy kommunistától úgyis hiába kérek ilyet, de a remény hal meg utoljára).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!