Völner Pál ügyvédje: Sem fél évvel, sem három nappal korábban nem értesítette senki arról Völnert, hogy nyomozás és titkos megfigyelés zajlik ellene

2024. március 26. 17:36

Ha a volt államtitkár erről tudomást szerzett volna, akkor azonnal jelezte volna az Országgyűlés mentelmi bizottságának – fogalmazott Papp Gábor.

2024. március 26. 17:36
null

Nyitókép: Kovács Tamás

 

Sem fél évvel, sem három nappal korábban nem értesítette senki arról Völner Pált, hogy nyomozás és titkos megfigyelés zajlik ellene” – mondta a 24.hu-nak Völner Pál ügyvédje, Papp Gábor.

Hozzátette:

Ha a volt államtitkár erről tudomást szerzett volna, akkor ezt azonnal jelezte volna az Országgyűlés mentelmi bizottságának, hiszen egy parlamenti képviselő lehallgatását törvény tiltja a mentelmi joga miatt. 

Ezt a büntetőügy tárgyalásán is szóvá tették már”.

Völner Pál ügyvédje azt is elmondta, hogy Völner Pál semmilyen segítséget nem kapott, két és fél éve áll büntetőeljárás alatt. Továbbá a teljes vagyonát zárolták és szerinte a védekezéshez való jogát is súlyosan korlátozták.

Ezt is ajánljuk a témában

Reagált az ügyészség Magyar Péter hangfelvételére

A Központi Nyomozó Főügyészség azt írja, helytálló, ami a hangfelvételen is elhangzik, Polt Péter legfőbb ügyész valóban nem uralja az ügyészséget. Azt is leszögezik, az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nem csak jogi, hanem fizikai képtelenség is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­s­ ­­­l­­­á­­­n­­y­o­­k­ ­v­á­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Turius
2024. március 27. 09:24
Aha. Az ügyvédje DOLGA hogy az ártatlanságát bizonygassa. Hivatalosan az a dolga. Mi lenne ha olyan emberek véleményének adnátok platforot, aki nem elfogult?
Patika
2024. március 27. 07:16
Viccelsz b..meg?!
Patika
2024. március 27. 06:48
nem értesítette senki arról Völnert, hogy nyomozás és titkos megfigyelés zajlik ellene ----- értesítés a titkos folyamatról? 👀 Vigázz Malvin, jön a kanyar! 😒✔
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!