A kormánypárti politikusok torkainak elvágásával fenyegetőző baloldali aktivista már találkozott is Magyar Péterrel

2024. április 19. 12:34

Horgas Péter szerint fontos, hogy „a szólásszabadságról és a jogállamiságról elmondhassák a véleményüket”.

2024. április 19. 12:34

Nyitókép forrása: YouTube

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Horgas Péter közismert baloldali politikai aktivista az Országgyűlés népjóléti bizottság elnökének meghívására részt vett az április 16-i ülésen, ahol távozásakor az ajtóból visszafordulva, egyenként rámutatott a teremben tartózkodó kormánypárti képviselőkre,

majd a mutatóujját vízszintesen végighúzta a torkán,

félreérthetetlen utalást téve arra, hogy szándékában áll levadászni őket.

Ugyanez a Horgas Péter volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége, amelyben Rónai Egon az áprilisban benyújtásra kerülő gyermekvédelmi törvény szigorításáról szóló javaslatról kérdezte.

A beszélgetés végén, arra a kérdésre, miszerint Horgas mozgalma az Országos Közös Akarat együttműködik-e Magyar Péterrel – ahogy egyes sajtóorgánumokban megjelent –, az aktivista a következő választ adta: 

Én egyszer találkoztam Magyar Péterrel, 

utána pedig a Tarr Zoltán kapcsán szerettük volna egy szolidaritási eseményt megszervezni, de ők kérték, hogy ezt ne csináljuk, mi meg tiszteletben tartjuk. De fontos volt, hogy a szólásszabadságról és például a jogállamiságról elmondjuk a véleményünket.”

Az idézett mondatokat alább hallgahatják meg:

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­k­ ­v­­á­­­r­­­n­­a­k­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. április 19. 18:07
Erről a fasziról most hallok először… A Mandi jobban ismeri…😂😂😂😂
google-2
2024. április 19. 16:43
Kultúrbal. Állandóan bemutatkoznak: érveik nincsenek, marad a fenyegetőzés.
2024. április 19. 15:51 Szerkesztve
"Horgas Péter közismert baloldali politikai aktivista " Na most rajtam a sor hogy Deutsch Tamás módjára kérdezzem: Who the fuck is horgas péter közismert(?) baloldali(?)aktivista(?) Vagy itt van ez a láng balázs nevű manifeszt elmebeteg: https://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1ng_Bal%C3%A1zs_(%C3%BAjs%C3%A1g%C3%ADr%C3%B3) Minden hasonlóság különféle fórumokat, pl. a Mandinert is elárasztó "tartalmakkal" NEM a véletlen műve... Ez is egy újabb? Ezek a fényre(magyarra) jönnek elő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!