Budapest kontra Brüsszel: a magyar főváros tárt karokkal várja a nemzeti konzervativizmus képviselőit (VIDEÓ)

2024. április 23. 14:14

Csütörtökön kezdődik a CPAC Hungary, a rendezvény, ahol összegyűlnek a világ konzervatív erői.

2024. április 23. 14:14
null

Nyitókép: Képernyőkép/hirtv.hu

A Hír TV vendége volt Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, aki elmondta „komoly külföldi politikusok” is érkeznek a rendezvényre.  

„Magyarország jogállam, Magyarország demokrácia, ahol mindenkinek joga van a véleménye kinyilvánítására” – reagált a NatCon-on történtekre Kovács István. „Azok a konzervatív erők, akik Brüsszelben nem gyűlhetnek össze, Budapest tárt karokkal fogadja őket, de az ellendrukkerek is elmondhatják a véleményüket, ez egy ilyen ország” – tette hozzá. 

A CPAC Hungary-re a világ minden tájáról érkeznek konzervatív politikusok, filozófusok és újságírók. 

„A rendezvényhez csatlakozik Eduardo Bolsonaro, a brazíliai CPAC létrehozója, valamint beszédet mond Irakli Kobakhidze grúz miniszterelnök is. Rengeteg ember fog összegyűlni Budapesten. Lehet azt mondani, hogy Budapest lesz a nemzeti erők fővárosa legalább két-három nap erejéig” – mondta. 

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­s­­ ­­l­­­á­n­­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Ízisz
2024. április 25. 07:44
Z. A dollárellenség által fizetett bérkommentelő kurvái, vergődnek megint és már röhejes az erőlködésük, hogy fényesre nyalják a háború párti brüsszeli posztkommunistaliberálnáci gazdáik seggét!!! Nem győzik a munkát, mert folyamatosan fosnak a cselédjeik szájába a náci gazdik!!! 💯🤭❗
kokrowatz-0
2024. április 23. 16:47 Szerkesztve
matt schlapp cpac-vezért újabb két férfi munkatársa jelentette fel szexuális zaklatásért. a múltkori ügyből nem lett semmi-a sértett visszavonta a vallomását, szerinte félreértés történt. a vallomás visszavonása előtt 480.000 dollár landolt a számláján.
falcatus-2
2024. április 23. 16:42
2024. április 23. 16:21 Tomatoszósz A sajtó-, és szólásszabadságot 14 éve lábbak tipró Orbán-rezsim háboritatlanul / büntetlenül folytatja antidemokratikus működését..." paradicsomszószunk melyik tyúkszemét és miért, hogyan taposta meg háborítatlanul az Orbán rezsim? No és mit intézett ez ügyben Strassburgban? Befogadták már a könnyeit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!