Márki-Zay nem ismeri a kegyelmet: „Akkor is támogatni fogjuk Magyar Pétert, ha nem akarja!”

2024. április 12. 16:07

Hódmezővásárhely polgármestere szerint ez hazafias kötelességük.

2024. április 12. 16:07

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

A Mindenki Magyarországa Közösség sajtótájékoztatón jelentette be EP-választási programját. A Telex cikke szerint Márki-Zay Péter az eseményen arról beszélt, hogy hazafias kötelesség támogatni Magyar Pétert, egészen addig, amíg ő is a „rendszerváltásért” küzd. „Mi nyitottságot fejeztünk ki Magyar Péter felé, hogy mindenben támogatni fogjuk. 

Még akkor is támogatni fogjuk, ha nem kéri, sőt akkor is, ha nem akarja”

– fogalmazott Márki-Zay Péter, aki kérdésre válaszolva hozzátette: ők nem fogják külön megkeresni Magyart.

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­á­n­­y­­­o­­­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­­a­­k­­­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
tikkadt-szocske
2024. április 12. 22:05
Hogy mondta doktor úr, elmehetek? Nem MZP . Elmebeteg.
atti64
2024. április 12. 22:02
ANYÁDAT TÁMOGASD!!!!!!!!!!!!!!FASSZOPOK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palatin
2024. április 12. 21:40
Magyar Péter az amerikaiak (a CIA) egy újabb kísérlete Orbán megpuccsolására. Tanultak abból, hogy a magyarok annyira nem primitívek, hogy Márki-Zay féle szinvonaltalansággal be lehet terelni öket a karámba. Ezért most valami rafináltabb trükkel léptek elö, egy "jobb Orbánnal" próbálkoznak. Látják, hogy a magyaroknak Orbán mindenképpen kell, ezért úgy gondolják, hogy "Hát legyen, akkor produkálunk Orbánnak egy feljavított változatát", - aki minden magyart a tenyerén hordoz, mindekinek fizetésemelést ad, egy gazdasági csodát müvel pár hónap alatt, aki alatt a korrupció elképzelhetetlen, és aki a Nyugat vonalán mozog stb. Szóval ez az új trükk, - ami még idiótább mint az elözö -, és amiben biztosan benne van nyakig az amerikai nagykövet, mert ekkora baromságot csak ö tud kitalálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!