Szentkirályi Alexandra és Lázár János megállapodást kötött: több ezer BKV-BKK dolgozót érint

2024. április 30. 17:15

Kedvezményes vállalati országbérletet igényelhetnek évente a MÁV-Volán dolgozókhoz hasonlóan.

2024. április 30. 17:15

Nyitókép: Képernyőfotó

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt Lázár János építési és közlekedési miniszterrel Budapesti ügyekről tárgyalt kedden – derült ki a főpolgármester-jelölt Facebook-bejegyzéséből.

A tárgyalás eredményeként megállapodtak, hogy

a BKV-BKK 15 ezer dolgozója is részesülhessen a kedvezményes vállalati országbérletben. Így 1250 forintért igényelhetnek évente országbérletet, a MÁV-Volán dolgozókhoz hasonlóan”. 

– tudatta a hírt Szentkirályi Alexandra. „Partnerséget és a kormánnyal való együttműködést ajánlottam annak érdekében, hogy a főváros haladjon” – zárta bejegyzését.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 01. 10:13
Jani azt ígér,amit akar…a nő buktája garantált…😂😂😂
ThunderDan
2024. április 30. 20:20
Tommaso, te dékás debil! Hódmezővásárhely még mindig Csongrádban van. És milyen jogon? Talán a népfelség jogán, a demokratikus választáson nyert kétharmados parlamenti többségen alapuló kormányzás jogán.
Tommaso
2024. április 30. 19:21
a Békés megyei Lázár és a fővárosban semmilyen poziciót be nem töltő Szentkirályi Alexandra megállapodást kötött Budapestről. Milyen jogon? És ki nem sz,rja le!
Zolotarjov
2024. április 30. 18:34
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!