Újabb pedofil zaklatót fogtak a H8-as HÉV vonalán: 16 éves lány volt az áldozat

2024. április 18. 20:50

Az említett vonal úgy tűnik, egy neuralgikus pontja a fővárosi közösségi közlekedésnek.

2024. április 18. 20:50

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

A gödöllői HÉV-en történt szexuális zaklatások újabb példáját jelentette be a rendőrség – írta meg a Metropol. Egy középkorú férfi többször is önkielégítésbe kezdett a járműben, először egy 16 éves lányt, majd egy 28 éves nőt zaklatott. Mindkét eset felháborítóan nyíltan történt, és a rendőrség gyorsan intézkedett a tettes elfogására.

A 16 éves Anna április 17-én hazafelé tartott Kistarcsára, amikor egy középkorú férfi leült a mellette lévő négyes ülésre a HÉV-en. Azt ezt követő eseményekről a lány édesanyja részletesen írt közösségi oldalán: 

A H8-as HÉV-et megint egy beteg pedofil járja, akibe a kislányom is belefutott tegnap este. A férfi a Mátyásföld, Imre utcai megállónál szállt fel. Leült, és végig őt bámulta, majd elővette a péniszét, és mindenki előtt önkielégítésbe kezdett. A lányom annyira megijedt, hogy a következő megállónál inkább leszállt. Vigyázzatok magatokra!

– írta az édesanya Facebook-bejegyzésében. A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték, és büntetőeljárás indult ellene.

Az említett vonal úgy tűnik egy neuralgikus pontja a fővárosi közösségi közlekedésnek, hiszen nem ez az első eset, hogy hasonló zaklatás történt. Mindenki jól emlékezhet arra a felháborító esetre, amelynek során egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban. A lány apja kiérkezett a helyszínre, majd dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta. 

 

 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­­ ­­l­­­á­n­­­y­­o­­­k­ ­­­v­á­­­r­­n­­a­k­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
bagira002
2024. április 19. 13:35
Feljelentik Balog Zoltánt, a lemondását követelik. Azóta egyre több református lelkész és egyháztag kéri a református püspököt, hogy mondjon le dunamelléki püspöki tisztségéről is, a „Nem hallgathatunk!” című nyilatkozatot már százharminc református értelmiségi írta alá. Azóta egyre több református lelkész és egyháztag kéri Balog Zoltán református püspököt, hogy a kegyelmi ügy után mondjon le dunamelléki püspöki tisztségéről is. Ahogyan arról az Index is beszámolt, a „Nem hallgathatunk!” című nyilatkozatot már százharminc református értelmiségi írta alá. Az aláírók között olyan ismert nevek szerepelnek, mint Szabó T. Anna költő, író, Bod Péter Ákos közgazdász vagy Papp István és Turbucz Dávid történészek. https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/feljelentik-balog-zolt%C3%A1nt-a-lemond%C3%A1s%C3%A1t-k%C3%B6vetelik/ar-AA1nfAdz?ocid=winp1taskbar&cvid=14cf5d19491243289139cd701be5c8e5&ei=33
pugacsov-0
2024. április 19. 12:17
Hát itt pedofiliáról nincs szó ráadásul a kiscsaj 16 éves mással mondjuk vele egykorúval kefélhet is. Ez egy beteg ember inkább ki kéne vizsgálni ...
bunko-jobbos
2024. április 19. 11:53
Aki 16 éves lányt molesztál, az nem pedofil. Az már házasodhat is. Kretén mandineres címadás. Az más kérdés, hogy mocskos bűnöző, börtönben a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!