A Telex aggodalommal telve jelenti: az MSZP nem tudott lepacsizni Pikóval, ráindulnak Józsefvárosban, amúgy meg Fidesz

2024. május 09. 06:29

Pedig „egy politikai pártnak a választásokon el kell indulnia” – érvelt Kunhalmi Ágnesék pártja.

2024. május 09. 06:29
null

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

„Elindul Pikó András és az ellenzéki összefogás jelöltjeivel szemben az MSZP Józsefvárosban” – szúrta ki a párt szerda esti bejelentését a Telex. Mint a lap felidézi:

„Józsefvárosban 2019-ben minimális különbséggel választották polgármesternek az ellenzéki pártok által támogatott” Pikó Andrást.

Az MSZP várta, hogy „győz a józan ész”

Az MSZP közlése szerint ők az utolsó pillanatig várták, hogy „győz a józan ész, és Pikó András nem akarja kiszorítani” a szerintük már „bizonyított” politikusokat a testületből.

Kunhalmiék úgy vélték továbbá, hogy egy képviselőjelölttel semmilyen beleszólásuk nem lenne az önkormányzat életébe, ezért Pikóék ajánlatát nem fogadhatják el, így külön indulnak el a választáson. Mint a párt írta: „az MSZP nem hagyja cserben a szavazóit Józsefvárosban sem, hiszen a párt olyanokat is képvisel a testületben, akiknek a hangját más pártok nem hallják meg.

Egy politikai pártnak a választásokon el kell indulnia, különben tömegek maradnak képviselet nélkül”

érvelt az MSZP.

A Telex aggódik?

Mint kapcsolódó cikkében a Telex rámutat, szerintük „az MSZP indulásának azért van nagy jelentősége, mert 2019-ben sok egyéni választókerületben néhány tucat szavazaton múlt, hogy nyertek az ellenzéki jelöltek. Most az MSZP mellett a Szolidaritás is mindenhol jelöltet állít az ellenzéki összefogással szemben, így az egyéni körzeteket és a polgármesteri pozíciót is nagyobb eséllyel szerezheti vissza a Fidesz” – írják.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­­z­­­i n­­i­m­f­o­­­m­á­­n­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
budzsak
2024. május 09. 09:01
Milyen szépen is hangzik mindkét érv, mindkét oldalról. Csak hát a valóság...
atti64
2024. május 09. 08:59
IDIOTA PICSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
altercat1
2024. május 09. 08:29
Ágica! Muti a meztelen igazságot! Léccíííí!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!