Endréék megmondják a tutit

2024. május 02. 05:41

A balos közvélemény-kutatók minden trükköt bevetnek a szavazók megtévesztéséért.

2024. május 02. 05:41
null
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

 „Hogy a valósággal nagyon is tisztában vannak a baloldali »kutatók«, csak azt nem szeretnék a választók orrára kötni, jelzi: 2021 végén maga a független-objektív 444.hu hozott nyilvánosságra egy olyan mérést, amelyet az Iránytű Intézet készített a baloldali kampánystábnak, belső »fogyasztásra«. 

Ebben – minthogy nem a nyilvánosságnak szólt – kertelés nélkül leírták: a baloldali összefogás katasztrofális vereség felé menetel, csupán 32 százalékon áll, szemben a Fidesz 46 százalékával. (Amely 46 százalék, ugye, mediános Endréék szerint most valamiféle »mélypont«.) 

Közben a többi baloldali közvélemény-kutató hivatalosan fej fej mellett mérte a kormányt és ellenzékét, s maga az Iránytű is szorosabb eredményt jósolt a nyilvánosságnak szánt anyagaiban. 

Minek zavarják össze szegény választókat a valósággal?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2024. május 03. 10:07
Valaki komolyan veszi még a "közvéleménykutató cégek"méréseit? Kóklerek.
Mich99
2024. május 02. 14:12
Ez a Hann bácsi egy nagyon sunyi közvélemény-hamisító. Amikor nem számít, akkor lehozz valós adatokat, de fontos pillanatokban, pl. amikor Bajnai/MZP/MP indul a nulláról, akkor szívesen megtolja őket egy 15-20 %-kal hogy hirtelen már esélyesként induljanak...!
2024. május 02. 12:09 Szerkesztve
https://hvg.hu/itthon/20240502_magyar-peter-style-debrecen "„Köszönjük Facebook közösségünknek a kreatív kezdeményezést! Ennek jegyében bátran érkezhettek az eseményre ‘Magyar Péter style’ öltözetben: fehér ing, vagy póló, vagy felső, farmernadrág és fehér sportcipő” – szó szerint így bátorítják a híveket a Tisza Párt május 5-i debreceni nagygyűlése előtt az esemény közösségi oldalra kitett ismertetőjében. Mint írják, „ezzel is erősítve összetartásunkat és közös elkötelezettségünket a társadalmi változások iránt”." Muhaha
ekeke1
2024. május 02. 11:53
És ez még semmi... Minden bizonnyal a felsőbb háttérhatalom megszidta hann elvtársat a 46:24 arány miatt.,, Így aztán a medián egy nap múlva "közelebb hozta" a kettőt( nem röhög, tényleg): https://24.hu/belfold/2024/05/01/itt-a-teljes-eredmenysor-kozelebb-jott-a-fideszhez-a-tisza-part/ Muhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!