Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kiderült Koncz Zsuzsa titka, ezért lett ő „európai hazafi”

2024. május 14. 10:34

Koncz Zsuzsa, mint hazafi. Ízlelgessük ezt, furcsa még annak ellenére is, hogy elébiggyesztették az európai szócskát.

2024. május 14. 10:34
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„Egy brancs ez, nem vitás.

Érkezett a felkavaró hír, Koncz Zsuzsa kapta az idei esztendőben az úgynevezett Európai Hazafi Díjat. Ezt az elismerést még 2019-ben Ujhelyi István EP-képviselő, az Esély Közösség vezetője és Kocsis András Sándor képzőművész-könyvkiadó alapította – minden évben a május 9-i Európa naphoz kapcsolódóan adják át egy olyan megbecsült személynek vagy közösségnek, aki vagy amely kiemelkedően sokat tesz a magyar és az európai értékek képviseletéért – írta meg a Mandiner.

Mint kiderült, nagy versenyben sikerült elhódítania ezt a díjat az énekesnőnek. 

Olyan vetélytársakat kellett maga mögé utasítania, mint Magyar György ügyvéd és az Egységes Diákfront fiataljainak közössége. Ráadásul eddig olyan komoly figurák kapták meg ezt a csodás elismerést, mint Bródy János zenész vagy éppen Iványi Gábor lelkész. 

Tehát a társaság illusztris. Az már más tészta, hogy bizony jól látható az a kör, akik mindenkor számításba jönnek a díj kiosztásakor.

Mondjuk ki, baloldaliak és az SZDSZ-hez így vagy úgy köthető arcok mindannyian. Semmi gond ezzel, hiszen Ujhelyi vagy bárki olyan díjat alapít, amilyet csak akar, és azt díjaz, akit akar. Egyedül a díj nevében fellelhető hazafi szó sértette meg a fülemet. Koncz Zsuzsa, mint hazafi. Ízlelgessük ezt, furcsa még annak ellenére is, hogy elébiggyesztették az európai szócskát. 

Az énekesnő, aki jeleskedik abban, hogy tudja újraírni a saját múltját, semmiképpen nem magyar hazafi, de még  európai értelemben sem az.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-92
2024. június 07. 20:58
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­e­­l­d­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­­e­x­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
dodek4b
2024. május 15. 17:07
K. Zs. + B. J. + . . . -nak semmi köze a magyarokhoz , ennyit erről ! Azt tették amivel megbízták/megfizették őket !
ersa57
2024. május 15. 12:07
Kedves Csépányi! Te sem tagadhatod, hogy a te értelmezésedben igazi hazafi csak Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, Pintér Sándor, a KISZ-titkárból hívő kereszténnyé avanzsált Orbán Viktor és persze a köpönyegforgató, seggnyaló Nagy Feró lehet.
ekeke1
2024. május 15. 11:13
"Koncz Zsuzsa, mint hazafi. Ízlelgessük ezt," Minek? Annyira van ez is hazafi mint a díj alapító újhülye...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!