Nem tudok mást tenni, mint egyetérteni az Amerikai Népszavás Bartussal

2024. május 15. 09:57

Micsoda nap!

2024. május 15. 09:57
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Facebook / Rangos Katalin beszélget Magyar Péterrel a Spinoza-házban

„Micsoda nap! Nem tudok mást tenni, mint egyetérteni az Amerikai Népszavás Bartussal, aki imigyen nyilatkozik magyar péterről: »Magyar mindenkit becsapott, amikor leleplezéseket ígért, kormánybuktatást ígért, nagy hangon felszólított mindenkit, hogy mondjon le és távozzon. Magánrepülős menekülést vízionált, aztán semmi nem lett belőle, csak egy nyomorult feleséglehallgatás.«

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­k­­e­­­l­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­­c­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
irondome
2024. május 15. 21:57
Kedves Tamàs! Ez az, amit én pl. sosem tennék meg. Neki az fáj, hogy MP nem tudott előállni semmi különössel. Ugyanolyan hazaáruló, magyar- és kereszténygyűlölő maradt mint volt eddig is. Íme egy rövidke betekintés BL valódi arcába (a mandiner szégyene, hogy folyamatosan szemlézi ezt a gyűlölködő, senkiházit): https://pestisracok.hu/akik-nem-hiperpasszivan-hasznaljak-az-anglius-nyelvet-mi-a-kozos-denoix-titkos-munkatarsban-bartus-laszloban-es-george-lazarban/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208 https://pestisracok.hu/milliardos-vagyonok-floridai-ingatlanok-es-kokemeny-uszitas-igy-mulatnak-a-szegeny-emberek-nagy-baloldali-gyamolitoi/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208
Osztap_Bender
2024. május 15. 17:48
No aztán mi lett az állítólagos ügyészi irathamisításokkal? Igazat mondott a volt miniszter a hangfelvételen? Erről szólna a történet elvtársak! Arról, hogy tényleg létezik hatalmi maffia vagy nem? A tények ismertetése helyett beindult a göbbelszi őrület. Már a csapból is ez a gyerek folyik, a világ összes szörnyű bűnével meggyanúsítva, a világ összes maffiózójának barátjaként beállítva, hazánk első számú közellenségeként beállítva. A hatalom megtartása érdekében a cikk seggfej írója még az amerikai népszavás görénnyel is képes összeállni. Vajon önként vagy parancsra árulja a hazát? A mai "betlen oszkár" nevet is kiérdemli. Elmondható, hogy szarnak szar a barátja. Hétpróbás gazemberek mozognak a tájékoztatás területén, mindkét oldalon.
danubius
2024. május 15. 15:46
Azért ne siesd el. Ugyanaz mint volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!