Orbán Viktor szerint ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasnia

2024. május 14. 08:10

A neves politikai gondolkodó, G. Fodor Gábor ezúttal az utóbbi évek talán legnagyobb politikai konfliktusát vette górcső alá.

2024. május 14. 08:10
French President Emmanuel Macron and Receives Prime Minister of Hungary Viktor Orban At Elysee Palace In Paris

Nyitókép: Aurelien Meunier/Getty Images

Orbán Viktor egy bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amelyben ezúttal egy könyvet ajánlott a követőinek. A kötet G. Fodor Gábor legújabb könyve, az Orbán kontra Soros, amelyben a két ikonikus magyar összecsapásának előzményeit és hátterét mutatja be.

Küzdősport kedvelőknek

– ezzel a megjegyzéssel ajánlja G. Fodor Gábor új könyvét a miniszterelnök.

Orbán Viktor bejegyzését itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­u­­­n­­­c­­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
moricka13-3
2024. május 15. 05:21
MIndenesetre, ha Soros György annyira igazi nagylelkű filantróp lenne, mint akinek tartja magát, gazdagságából nem csupán a neki tetsző embereken igyekezne segíteni, hanem elfogadva minimum a szülőhazája többségi döntését nem akarna verdiktet diktálni, sőt még a passzát szelet is fújni Magyarország felforgatásának a célzatával!
2024. május 15. 00:43 Szerkesztve
cbasatu 15:332024. május 15. "De a lovastengerész csélcsap politikát folytatott" - höhöhö ... hú, bammeg' - csak nem Te vagy az az izé, aki dönthet az unokáim jövőjéről? Bár, ha meggondolom, szavazati jogod van - akkor mégis ... ez meg az én véleményem: A miheztartás végett - én minden tévedése ellenére Horthy Miklós pártján vagyok! Az utóbbi százegynéhány évben Magyarországon még minden politikai korszak a társadalom söpredékének uralmával ért véget - a Monarchia a vörösterrorral, a Horthy-éra a nyilas uralommal, a Kádár-korszak a fidesz dúlásával! Előbb-utóbb az ő bukásuk is bekövetkezik... "A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a "nemzeti" jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali. ....a fasisztoid időkben a nemzetek leggátlástalanabb döglegyei dongják körül a prédaosztót... Aki ehhez dörgölődzik, maga is ilyenné válik ." (Márai Sándor)
Syr Wullam
2024. május 14. 21:41
"A neves politikai gondolkodó, G. Fodor Gábor" Tényleg hatalmas intellektus a kiscsávó. Tegnap vettem észre, hogy ez a neves (!) politikai gondolkodó (!) az egyik könyvében két oldalon keresztül idéz egy valóban neves történész művének magyar fordításából szó szerint ... és idézőjel nélkül. 🤔
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!