Összefogna Magyar Péterrel is a Gyurcsányék miatt a Momentumból kilépő polgármester

2024. május 20. 13:32

„Mikor fogunk már összefogni?”

2024. május 20. 13:32

Nyitókép: Fotó: MTI-archív/Koszticsák Szilárd

„Magyar Péter holnapi, bajai látogatása elé:

Aki VALÓBAN a Fidesz hatalmának akar véget vetni, ma az a hős! 
Duna? Olt? Tisza? Legyen közös a cél!!!!!” – fogalmazott Nyirati Klára, Baja polgármestere egy hétfői Facebook-bejegyzésében.

Ezalatt pedig megosztotta Ady Endre Magyar jakobinus dala című versét. Nem egyértelmű, hogy kívánt-e valamilyen rejtett üzenetet megfogalmazni a jakobinus-tematikával, vagy csak azért esett erre a versre a választása, mert az egyik sora így szól:

Mikor fogunk már összefogni?”.

A poszt alatti kommentek között Nyirati egyik hozzászólásában azt is írta, 

a Fidesz elleni összefogásban van az erő. Annak hiszek, aki VALÓBAN ezt akarja, és nem manipulál, nem provokàl, nem harsog demagóg, ál- ellenzéki szöveget.”

Emlékezetes, 

Nyirati Klára azért lépett ki a Momentumból, mert nem értett egyet Donáth Annával abban, hogy a DK-val és Gyurcsánnyal nem kell összefogni. A bajai polgármester szerint együttműködés kell Gyurcsányékkal. Nyirati ebbe az összefogásba bevenné Magyar Pétert is, ahogy a hétfői posztjában fogalmaz már közös a cél, kommentben pedig azt írja, hogy a Fidesz elleni összefogásban van az erő 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­e­­­l­­d­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
2024. május 21. 06:38 Szerkesztve
Az összes nem támogatott ellenzéki párt szívesen MPhez menekülne, a lényeg a pénz. Hogyan lehet munka nélkül sok pénzt keresni. A hatalomért az ördöggel is összefognának.
bagira002
2024. május 20. 19:03
Szemüvegben is poloska ?
lyon-v-2
2024. május 20. 18:59 Szerkesztve
.... Inkább nem írok semmit, mert a végén még felkoncolnak... /Talán csak annyit még is, hogy nagyon remélem, hogy a Bajaiak még nem felejtették el a polgi asszony 2 évvel ezelőtti nyilvános nyilatkozatát..../ Ebben így talán nem tud senki belekötni .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!