Életveszélyben van Robert Fico! Politikai merénylet?

2024. május 15. 17:27

Fico békepárti, és a legfontosabb kérdésekben Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel ért egyet, így ő is határozottan háború- migráció és genderellenes.

2024. május 15. 17:27
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

Robert Fico és pártja tavaly nyert a szlovák választásokon, ezzel új irányt vett az ottani politika, hiszen Fico békepárti, és a legfontosabb kérdésekben Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel ért egyet, így ő is határozottan háború- migráció és genderellenes. Fico tavaly a baloldaltól vette vissza a hatalmat, és azonnal megakadályozta a szlovák fegyverszállításokat Ukrajnába és az ukrán háború támogatását.

Európában csak Magyarország és Szlovákia áll az ukrán háború európai eszkalációjának az útjában. Azt még nem tudnia hogy mi volt a merénylő indítéka, de tény, hogy Ficot már 2019-ben is megfenyegették halálosan. Európában már háborúellenes, békepárti politikusok elleni merénylettől sem riadnak vissza? Mi lesz a következő?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:45
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­i­ ­­p­u­n­c­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
iimre
2024. május 17. 03:30
"Tommaso máj15. 17:50 »Politikai merénylet?» Ennél hülyébb , feleslegesebb kérdést rég hallottam. A Mandiner azért felteszi." Miattad tette fel, trolladék, hogy végre okosnak érezd magad és boldog legyél — amúgy persze hülye vagy, mint a segg… :DDD
iimre
2024. május 17. 03:26
Sanyikám máj15. 22:17 És ti ugattok szilveszter, hogy a libsik mindent belevonnak a politikába!! Hát pont olyanok vagytok mint ők!! A megosztottságot a megosztást pont az olyan " újságíróknak vagy véleményvezéreknek" hogy köszönhető mint te, Trombitás Bayer, Tót W, Puzsér, stb... stb... stb... Hiába háborogsz, a dolgok egyértelművé tétele, a megkülönböztetés természetes módon okozhat megosztottságot. Tudod, van az internacionalista balibsi irány a maga jellemzőivel, meg van ennek az ellentéte, a nemzeti irány. Ha ezt nem látod be, akkor nem vagy azon az értelmi színvonalon, hogy bármiről beszéljen veled az ember.
dzso bacsi
2024. május 16. 07:19
Milyen nagy haverok az orbán a ficóval. Úgy látszik a felvidéki magyarok állampolgársága, nyelvhasználata, Benes-dekrétumok nem tartoznak a "legfontosabb" kérdések közé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!