Puzsér Róbert óriásit ment: Ha egy országban sz@r az élet, tényleg meg kell akadályozni, hogy az emberek korán haljanak? (VIDEÓ)

2024. május 18. 20:38

Ismét provokált a kritikus.

2024. május 18. 20:38

Nyitókép: YouTube-képernyőmentés

Szerinte az emberek tisztában vannak azzal, hogy az életmódjuk mivel jár, és azért döntenek az önpusztítás mellet, mert ebben az országban ez egy megküzdési stratégia.

Minél előbb meghalok, annál kevésbé szívok ezzel – fogalmazott.

Szerinte összeülhet a minisztérium, összeülhet az értelmiség meg a szakértők, és megfejthetik, hogyan kéne a magyarok élni, hogy tovább éljenek. De szerinte 

a magyarok nem biztos, hogy tovább akarnak élni. Az is lehet – folytatta –, hogy a magyarok el akarják magukat pusztítani.

Azért túlsúlyosak, azért dohányoznak, azért nem sportolnak, azért nem mozognak, mert így legalább gyorsan vége lesz. Úgy gondolja, hogy az életen a magyarok csak át akarnak esni. Igaz, hogy halálfélelmük van és ezért elmennek orvoshoz is, de a lelkük mélyén ezt szeretnék. 

Puzsér úgy gondolja, hogy Nyugaton, ahol jobb az élet, az emberek tovább akarnak élni, ott igényesebbek önmagukra. Kijelentette:

a miénk egy roncs-társadalom.

Szerinte Magyarországon nem jó élni, és a magyaroknak erre a halál a megfejtése. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 317 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­­­e­l­d­ ­a­­­ ­­s­z­­e­­x­i­ ­­­p­­­u­­n­­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 20. 06:06 Szerkesztve
"magyarszo 2024. május 19. 12:04 ---> E-Dúr és mol a következőt írta. '...Ma nagyságrendileg rosszabb állapotban vagyunk, mint a rendszerváltás előtt.' Lehet, de a rendszerváltás előtt reménytelennek tartottam, hogy automata öntöző rendszerem lehessen. Reménytelennek tartottam, hogy a Trabantnál komolyabb autóm lehessen. Ma 500-szor drágább újonnan vásárolt autóm van és pont ugyan azon a munkahelyen dolgozok, ugyanabban a beosztásban. Stb." Már nem sokáig. A gyerekednek öregségére már nemhogy automata öntözőrendszere nem lesz, de nyugdíja sem. Ma a nyugdíjak 25%-át fizeti az állam transzferből (azaz ennyit pótol hozzá a nyugdíjrendszer hiányához) 2030-ra ez 40% lesz. Ma 9 körül van az 1000 lakosra jutó élve születések száma, hogy a népességfogyást megállítsuk 15 felett kellene lennie. Ítéld meg te magad, hogy milyen állapotban van a magyarság és merre tart!
istvanpeter
2024. május 19. 12:54
A Puzsér olyan, mint a kecskebéka, mert csak össze-visszabrekeg.
magyarszo
2024. május 19. 12:04
E-Dúr és mol a következőt írta. "...Ma nagyságrendileg rosszabb állapotban vagyunk, mint a rendszerváltás előtt. " Lehet, de a rendszerváltás előtt reménytelennek tartottam, hogy automata öntöző rendszerem lehessen. Reménytelennek tartottam, hogy a Trabantnál komolyabb autóm lehessen. Ma 500-szor drágább újonnan vásárolt autóm van és pont ugyan azon a munkahelyen dolgozok, ugyanabban a beosztásban. Stb. Még azért idefér. Mosogató gép? Akkus fúró? Alu létra? Lapos tv, Több számítógép? Kirándulás? Színház? Stb. Ezek a rendszer váltás előtt a kósza álmaimban se merülhettek fel. Akkor feltenném a kérdést, hogy mire gondol az, aki azt állítja, hogy most rosszabbul élünk? Ja és NINCS kölcsönünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!