Beperel minket a Bizottság a plázastop miatt

2014. április 24. 10:15

Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a múlt héten az Európai Bizottság a plázastopot elrendelő törvény miatt.

2014. április 24. 10:15

Az Európai Bizottság honlapján közzétette, hogy újabb kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen, ezúttal a plázastop miatt. Egyelőre nem adtak az ügyben részletes tájékoztatást.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horlas
2014. május 19. 18:14
Az erő legyen veled Ubi Van Kan Ubi!
states
2014. április 28. 18:44
Ez az uniónak nevezett sóhivatal tényleg egy szánalomgyűjtemény.
Pinter68
2014. április 28. 15:29
"Ahol sikeres gazdasági felzárkózást hajtottak végre (Japán, Dél-Korea, Finnország, vagy bizonyos térségek nyugaton, vagy egyes történelmi időszakokban, mint a dualista Magyarországon, stb.), mindenütt nagy volt az állam vagy a közigazgatási központ koordináló szerepe. " Így van, az állam KOORDINÁLÓ szerepe nélkülözhetetlen. Csak éppen nálunk az állam nem ezt csinálja. Hanem tulajdont szerez, komplett iparágak működését írja felül egyik napról a másikra és egyébként is minden téren teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik. Ilyen környezetben nem lehet tervezni és üzleti stratégiát alkotni. Nem véletlen, hogy nem is fektet be senki. Pedig az MNB már szó szerint ingyen adja a pénzt.
orion
2014. április 25. 23:05
Baszki, dózeroljuk le a várost, kell a hely a plázáknak! Ezek teljesen kretének?!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik