Répássy: A kormány megvédte a tényleges életfogytiglant

2015. július 20. 12:55

Abból, hogy az utóbbi időszakban emelkedett a tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabó ítéletek száma, látható, hogy a kormány sikerrel védte meg ezt a büntetési nemet.

2015. július 20. 12:55

41-en már jogerősen tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésüket töltik, további 7 terhelt ügyében pedig nem jogerősen mondta ki a bíróság ezt a büntetést – közölte Répássy Róbert államtitkár, aki ebből azt a következtetést vonta le, hogy a magyar kormány sikerrel védte meg ezt a büntetési nemet a Velencei Bizottság, az Európa Tanács és az Európai Parlament részéről érkezett támadásokkal szemben.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2016. február 19. 19:20
Mind olyan jó kiállású derék ember ott a parlamentben.. főleg ezek a fideszes fiúk... hízott disznó mind
Nannyó
2015. december 15. 13:25
Nem értem, hogy ez a nyilatkozat miért nem vált ki tetszést a fórumtársaknál. Talán a mandineres kiemelés a rossz, azt a lényeges elemét a nyilatkozatnak nem emelte ki, ami arra vonatkozik, hogy 15 év alatt, amióta létezik a tényleges életfogytiglan, az emberölések száma a felére csökkent. Évi 300 helyett 150 körüli...
kukagyerek
2015. július 20. 22:58
"Répássy: A kormány megvédte a tényleges életfogytiglant" ................... Csak a magyarokat nem! Szemét, mutyis banda!
Tintamin
2015. július 20. 22:58
Az a hozzáértés legalja, amikor azt hiszi egy idióta politikus, hogy a btk tekergetésével megoldja a közbiztonságot. 2000-ben is ugyanezt csinálták, most megint. Totális dilettantizmus, a jövőkép teljes hiánya: csak a fidesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik