„Úgy nézünk ki, mint a Bataclan Párizsban”

2016. március 16. 12:04

„Kalasnyikovval! Olyan sorozatokat lőtt ki, hogy... A fémet is átvitte!” – mondta az elképedt kiskunhalasi ügyész, aki a támadót is megnevezte.

2016. március 16. 12:04

Csak bejött meglátogatni. Az a B. János, a Facebook-os barátunk. Most játssza az ájultat” – mondta a Téglás Péter ügyész, akit le akart lőni a kiskunhalasi támadó.

Rohadt nagy szerencsénk van” – tette hozzá azzal kapcsolatban, hogy épp volt egy rendőr a helyszínen, aki megbilincselte a támadót.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. március 24. 10:22
Láthattad milyen önfeledt gondtalansággal sétálgathattak át a határon teljesen ellenőrízetlenül a migrók. Tőlünk délebre rengeteg fegyver maradt a háború után, ami simán át tudott jutni. Érzésem szerint egész európa tele lett fegyverekkel a migrók által, mert náluk a kala és a pisztoly olyan mint székely embernek a balta meg a bugyli bicska...
kispufi
2016. március 24. 10:22
de most komolyan: kalasnyikov honnan?
náci gány
2016. március 17. 18:05
No! Megelőztél! Ezt akartam belinkelni. Amúgy a halasi bírósegg, sokak szerint egy Moszat bázis!!…. Évekkel ezelőtt mindegyik dolgozó az izraeli tengerparton áztatgatta a fenekét. A képek megtalálhatóak a neten.. Egyébként olyan sláger ügyekben mint a “Kakas” “Aranyháromszög” eléggé érdekes ítéleteket hoztak, vagy éppen nem hoztak… Téglás “úr” valószínű elég sok alkalommal csuklik napjában http://www.balrad.com/2016/03/16/elokerult-a-kalasnyikov-halason/
náci gány
2016. március 17. 18:04
Ki is ez a Téglás Péter ügyész? Ez a kép mindent elmond róla, az Ügyészség területén készült!!!!!!! Izrühell-i zászló a kezében! http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/kiskuhalasbirosag6.jpg Telkesen nyíltá vált a zsidó diktatúra Magyar?országon!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik