Az ügyészség csóválja

2016. augusztus 23. 18:55

Ha nem tudnám, hogy de jure nincsen, elhinném, hogy létezik az ügyészségen egy Elutasítási Főosztály, ahol éles elmék, kemény koponyák naphosszat azon dolgoznak, hogy miféle érveket, kifogásokat találjanak.

2016. augusztus 23. 18:55
Veress Jenő
Népszava

„Nemzeti ünnepünk fennköltségéhez a Nemzeti Nyomozó Iroda is hozzájárult, amennyiben államalapítónk napjának tiszteletére hozta ki, hogy nincsen Rogán-ügy, és nem is volt. Az ügyészség felügyelte nyomozás szerint nem keletkezett vagyoni hátrányt azzal, hogy belvárosi ingatlanokat jóval áron alul adtak el Rogán Antal polgármesteri regnálása alatt.

A hatóság arra az álláspontra jutott, hogy a vizsgált 11 ingatlan eladása nem okozott vagyoni hátrányt. A szakemberek ugyanis 10 esetben még alacsonyabb értéket is határoztak meg az ingatlanokra, mint amennyiért azok elkeltek. Tehát nyilván direkt drágán adták el, hogy aztán az új tulaj ne 100, hanem csak 80 milliót keressen, ha továbbadja. Így a rendőrség szerint hűtlen kezelés sem történhetett. (Gondolom, ez azt is jelenti, hogy az ügyészek haladéktalanul felülvizsgálják a Hunvald-ügyet, a VI. kerületi »panamát«, a moszkvai képviselet eladásának vádiratát, Sukorót, és egy sor más ingatlanbizniszt, amit nem orbánpárti politikusok nevéhez ragasztottak.)

A terebélyesedő lakótereket is feltaláló művész ügyei miatt Juhász Péter kerületi együttes képviselő tett feljelentést, meg még 11-en.

Ha nem tudnám, hogy de jure nincsen, elhinném, hogy létezik az ügyészségen egy Elutasítási Főosztály, ahol éles elmék, kemény koponyák naphosszat azon dolgoznak, hogy miféle érveket, kifogásokat találjanak. Mert azt mégsem írhatják minden feljelentésre, hogy »értsék meg, emberek, nekünk ehhez tilos hozzápiszkálnunk«.

Ezért aztán az is leírható – a Kúria ellenében -, hogy a kopaszok kizárólag törvényt tisztelni masíroztak a Nemzeti Választási Irodába. Hogy a portikbűnöző hazudik Rogánról, mert rossz bűnöző, de a vizovczkibűnöző igazat mond Rogánról, mert ő jó bűnöző.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 05. 11:07
Már meg ingatlanszakértő lett a Jenő!
balbako_
2017. április 05. 11:07
Nem kell főosztály, csak józan ész. Az agybeteg feljelentgetéseket bizony minden demokráciában kiszűrik. Nálunk is.
BőröndÖdön
2016. november 18. 21:16
Polt nertárs végzi a dolgát...
moricka13
2016. november 18. 21:16
Nyuszifül Jenőke, Egy gyékényen a volt kendermagos, újabban bűn -és korrupció főüldöző Juhásszal! A Mese zavarossága csak fokozódik, sőt se füle, se farka. De jó Maguknak, hogy hülyeségből is meg tudnak élni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik