Juhász-per

Rogán Antal nem megy el a Juhász-perre

2016. október 27. 13:20

Rogán Antal szerint lejáratókampány folyik ellene, ezért második alkalommal sem megy el a Juhász ellen általa indított perre. A sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy a Népszabadság munkatársával magánbeszélgetést folytatott helikopter-ügyben, így arról nem tartozik számadással.

Második alkalommal sem megy el a Juhász Péter ellen indított perre Rogán Antal – jelentette be sajtótájékoztatóján a miniszter. Rogán azért perelte be Juhászt, mert az Együtt politikusa azt állította róla, hogy bűnözőkkel üzletelt. A per során tanúként idézték Prisztás-gyilkosság miatt nemrég tizenöt év börtönre ítélt Portik Tamást.

A politikus most azzal indokolta távolmaradását, hogy szerinte Juhász és Portik közös lejáratókampányt folytat ellene. Rogán szerint sajtóhírek erősítették meg, hogy Juhász Péter Portik „samesza”. A Mandiner kérdésére, hogy eszerint a Rogán Antallal kapcsolatos hírek esetén is hagyatkozhatunk-e sajtóhírekre, a miniszter nem válaszolt.

Rogán Antal az első szembesítésre a Miniszterelnöki Kabinetiroda közlése szerint azért nem ment el, mert fontos közfeladatot látott el: a Bildnek adott interjút, valamint német újságírókkal folytatott háttérbeszélgetést, illetve találkozott Markus Söder bajor pénzügyi és területfejlesztési miniszterrel is Nürnbergben. Akkor azt ígérte, hogy a második szembesítésre el fog menni.

A jelenleg folyó tárgyaláson jelen van kollégánk ,aki arról számolt be: tanúként idézték a Portik-vallomásban többször szereplő Pápa Marianne-t, de a tárgyalásra ő sem ment el. Portik korábban azt vallotta, hogy tízmillió forintot adott át Rogán Antalnak egy szatyorban, de a politikus tagadta, hogy ilyesmi történt volna.

Helikopterezés, lemondás, sikerek

Rogánt az újságírók az október másodikai helikopterezésről is kérdezték, de a miniszter kitért a kérdések elől: szerinte már mindent elmondott az ügyben, a helikopteres utazás eredeti letagadásakor pedig csak magánbeszélgetést folytatott a Népszabadság újságírójával, ezért arról nem tartozik számadással. Az Index többszöri kérdésére, hogy hazudott-e, azt válaszolta, hogy erről már mindent elmondott korábban. A 24.hu kérdésére azt sem volt hajlandó kijelenteni, hogy többé nem fog hazudni – írja az Index.

Rogánt arról is faggatták, hogy nem tervezi-e lemondását, de a miniszter sikereire hivatkozva hárította el a kérdést. A Mandiner kérdésére, hogy sikernek számít-e az érvénytelen népszavazás, Rogán Antal arról beszélt, hogy a népszavazáson hárommillióan szavaztak a kvóták ellen, így sikeresnek találja azt. A letelepedési kötvényekről elmondta: azt nem a Jobbiknak engedve, hanem saját ütemterve szerint vezeti ki a kormány.

A bejegyzés trackback címe: http://jog.mandiner.hu/trackback/26008

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"... azt sem volt hajlandó kijelenteni, hogy többé nem fog hazudni..."

Minden krétai hazudik, mondta a krétai.

Rogán is nagy tehertétel a Fidesznek, de egyelőre még bírja. Csak nehogy későn ébredjetek.
Az ellenzékben új "rogánok" várnak ugrásra készen.

Ha bukik is, a pampuskákból megél. Feltéve, hogy Cilike nem ejti.

ő a felperes.

A valasztast nem, de a ketharmadot joesellyel.

Amugy meg ha nincs ideje birosagra jarkalni, akkor ne perelgessen.

neked Bencsik munkásőr elvtársad interpretációját ajánlom

Ő bátran megvédi a Blikknek szobrot állító bulibáródat

"A Mandiner kérdésére, hogy sikernek számít-e az érvénytelen népszavazás, ..."

--- hogy lett volna sikertelen. Sikeres lett és a britek kiléptek. Emlékeztetőül:
http://www.atv.hu/thumbnail/77..
Először erről itt lehetett olvasni:
http://media.mandiner.hu/cikk/..

--- és hol vannak a szavahihető tanúk, akik be lettek ígérve:
A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint bármi, amit Portik Tamás mond, teljesen hiteltelen. A tárca közleménye szerint „Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se HÁZIBULIN, se máshol, ahogyan Pápa Marianne-t sem ismeri, vele sem találkozott személyesen. Tanúkat fogunk megidézni, akik cáfolni fogják a gyilkosságért jogerősen elítélt Portik hazugságait."
http://mandiner.hu/cikk/201606..

--- ha már ez a házibulis hivatkozás itt van, vajon Rogán emlékszik arra, hogy a helikopteres esküvőn kivel találkozott? Vagy csak arra, hogy kivel nem? Hol vannak tehát a beígért tanúk, és hol van Rogán?

Miért fél a szembesítéstől Rogán?
Nyilván azért, mert attól tart, hogy elébe tesznek valamit, amit nem tud lehazudni. (Mint a helikopterezésnél a fényképet.) Van mitől félnie? Ő neki kell tudnia. A viselkedéséből úgy tűnik, van.

pedig biztosan vicces, gyorsan lájkoltad is magad

Miért nem teszi meg Rogán, hogy egy általa indított perben odaáll a bíróság elé és a szemébe mondja a Portik nevű olajmaffiózónak, hogy szemenszedett hazugság, amit állít róla, mert nem kért 10 milliót, nem ismeri a Habony volt nőjét vagy kit, satöbbi. Ennyi és vége. De az, hogy az első ilyen alkalmat arra hivatkozva hagyja ki, mert halaszthatatlan közfeladat akadályozta, ugyanis egy interjú készült vele (ami meg sem jelent), a másodikat pedig azért, mert Portik egy bűnöző. Mintha az első alkalom idején nem tudta volna róla. Gyanús sunyítás ez. De sehol nincsenek az ártatlanságát bizonyító - beígért - tanúk! Vannak viszont fejlemények, megtörtént vagyonátruházások, furcsa eladások, amik arra utalnak, hogy valamitől tart a szembesítés miatt, ezért minden áron el kívánja azt kerülni. (Mind ezt csinálja egyébként, nem emlékszik, ott sem volt, vallomásokat von vissza viszkisdobozokról, mert rájöttek akkor nem lehet semmi bajuk, ha mindent letagadnak, eltüntetnek, sunyulnak.)

Rogánnál mégis mi lehet az a szint? Mert ahol az az ember van, annál mélyebbet nehezen tudok elképzelni. (Véleményemmel nem állok egyedül, Rogán népszerűtlenebb Gyurcsánynál is. http://mandiner.hu/cikk/201610.. )

ja, megyek is, biztos felvesznek a 888-hoz

No persze, Még a végén kiderülne valami kínos.
Amúgy Atom Anti a tárgyalásra nem megy el, de azért a sajtótájékoztatót megtartja.
Nem inkább a bíróságon kéne érvelnie?
Vagy ahhoz már gyáva a miniszter úr??

Bizony, még a végén szembe jön az igazság...

"Ezt a Rogán alakot mire fel nem?"
Gondolom, a mentelmi alapján.
Most, amikor minden oldalról támadják a Fideszt, jól jött, hogy Rogánt lehet cicerézni.
Juhász meg a Portik "postása"?

Lajka!

"Cili" és társai jobban tennék, ha visszafognának!
Magyarországon még ott tartunk, ha egy társasházban valakinek jobb autója van, mint a többinek, akkor rászállnak a többiek.
A többiek echte kommunisták.
Csakhogy: Ma minden a pénzről szól.
Ha a jó nép nem ugrana a celebekért, nem nézné az ökörségeiket, akkor nem lenne rájuk szükség.
Vagyis: Ami lent igény, azt fent kiszolgálják, majd lent nyavalyognak, hogy mire föl van fönt, ami van, miközben önként növelik a lentiek a föntiek vagyonát.

Ha nem Rogán lett volna, aki Kókát helikopterügyi miniszternek nevezi, ha nem Rogán lett volna, aki 2010 előtt folyamatosan nyomta a "luxusbaloldal" dumát, ha nem Rogán gépéről küldték volna át a Kóka-Gyurcsány egy-két vagyontárgyán csámcsogó Magyar Vizslát, akkor talán ... ha eltekintünk a 2010 után feltűnt keményen dolgozó kisember és ehhez hasonló szociális demagóg szövegektől.
(Rogán: Amit Simon Gábor csinált, az a kétszínűség teteje - 2014. február 28.)

Portik tudtommal nem volt se miniszter, se frakcióvezető, se polgármester, de még csak országgyűlési képviselő sem.

"linkeld be az általad elkészített feljelentéseket is"

--- valamit kihagytam?:
"Vannak viszont fejlemények, megtörtént vagyonátruházások, furcsa eladások,..).

--- persze, a módosított vagyonbevallásokat, az offshore hátterű letelepedési-kötvény forgalmazókat, az informatikai szabadalomba való szerzőként való beszállást, a pasaparki haverok milliárdjait a kvótakampányban. Mondd, te réz-I-, vagy réz-II-oxid-e vagy?

"Mert Rogán - ellentétben a komcsi kirakatpolitikusaitokkal -, nem bohócnak szegődött."

--- a bulibáró Rogánról beszélsz? Arról a Rogánról beszélsz, aki csak azért nem szerepelt még valamelyik valóságshow-ban, mert akkor nem lenne ideje az "üzleteire"?


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés