Hagyó: „Nem futamodok meg”

2010. március 25. 11:24

A BKV-ügyekben érintett politikus tisztában van politikai karrierjének végével, tehetségét ezentúl az üzleti világban szeretné kamatoztatni.

2010. március 25. 11:24
Hagyó Miklós március 19-én töltötte délutánját a Figyelő egyik újságírójával, ahol több, a személye körül felvetődött kérdést, illetve híresztelést próbált meg tisztába tenni. A politikus nem tartózkodik külföldön, megmutatta a BKV ügyeit vizsgáló parlamenti bizottságnak átadott adatait is. Hagyó elmondta: a média őt tekinti az ország első számú közellenségének, ennek ellenére nem áll szándékában külföldre távozni, áll az igazságszolgáltatás elébe. „Jász ember vagyok, nem futamodok meg” - fűzte hozzá. Azt viszont tudja, hogy politikai pályafutásának vége, üzlettel kíván foglalkozni. „Velem nyilvánosan már senki nem fog szóba állni. Tizenkét évig dolgoztam a gazdaságban, ide térek vissza, de ha kell szenet is lapátolok” - fejtette ki.

A politikus a kétes színben feltűnő lakásátírásokkal kapcsolatban azt mondta, joga volt tizenkét éve vett ingatlanjait tíz éves lánya nevére íratni, akármilyen látszatot is kelt az. Beszél a hírtelen eltűnő barátokról és elvtársakról is, elmondása szerint a BKV-ügy érintettjei közül is csak Lelovics Ottóval, régi barátjával tartja a kapcsolatot. Hagyó szerint Balogh Zsolt Magyar Nemzetbeli nyilatkozatában az „apró és részben kitalált részletek csak igazolni igyekeztek a súlyos és valótlan állításokat”.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. március 25. 13:38
„Nem futamodok meg” - mondja a rejtekhelyéről miután megfutamodott.. Ja és üzlettel kíván foglalkozni de ha kell szenet is lapátol.. Na igen, ez is üzlet - ha ellapátolja a szenet kap érte pénzt..
kispufi
2010. március 25. 13:18
ha kell, szenet... lófütty. szerintem más jobban passzolna hozzá. pl.: tiszta szívvel betörök, ha kell, embert ölök.
kérdés
2010. március 25. 12:51
„Jász ember vagyok, nem futamodok meg” Miért, van hová futni? A lelkiismeret elől? Nocsak, ilyet sem hallott még se kun, se jász. "Tizenkét évig dolgoztam a gazdaságban, ide térek vissza, de ha kell szenet is lapátolok.” A jászokat nem úgy ismertem meg, hogy álmodozók ... én olyan rendszerben nőttem föl, ahol nem kívánságműsor volt a munkavállalás.
Steppenwolf
2010. március 25. 12:39
Hagyó Nokiás dobozokat fog gyártani? Most már abban van a pénz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!