Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tragikus közúti baleset Csongrádban

2010. június 09. 19:34

Mikrobusszal ütközött egy busz Csongrád megyében, a balesetben heten meghaltak. A buszon az árvízi védekezési munkálatokból hazatartó rendőrök utaztak, de az áldozatok mindannyian a mikrobuszon utaztak.

2010. június 09. 19:34

Heten meghaltak, amikor összeütközött egy rendőröket szállító busz egy mikrobusszal szerda délután a 45-ös főúton Szentes és Kunszentmárton között - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mind a hét áldozat a mikrobuszban utazott.

A rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében vettek részt az árvízi védekezésben, onnan tartottak hazafelé, amikor a baleset bekövetkezett. A buszon utazó 37 rendőrből tízen könnyebben megsérültek.

A balesetet a magyar rendszámú kisbusz okozta, a sofőr ismeretlen okból lesodródott a padkára, majd ellenkormányzott, és áttért a szembejövő sávba. Ekkor ütközött frontálisan a rendőröket szállító Volán-busszal.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. június 09. 20:04
Nyugodjanak békével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!