Elárverezhetik Mónika házát

2011. február 21. 12:26

Elárverezhetik Erdélyi Mónika érdligeti házát - tudta meg az Új Ász. A Mónika-show egykori háziasszonya jelentős adótartozást halmozott fel.

2011. február 21. 12:26

Az adóhivatal végrehajtás alá helyezte Erdély Mónika cégét, mivel a műsorvezető jelentős adótartozást halmozott fel. Az Új Ásznak az érdligeti ingatlan értékesítésével foglalkozó ingatlanreferens elmondta: „Aktuális még az ajánlat, jelenleg ötvenhét millióért vásárolhatják meg az ingatlant, ami tízmillióval kevesebb, mint az eredeti ár. Van rajta hitel, de az csak technikai kérdés, az adásvételnél eltűnik természetesen”.

Mónika háza cégének telephelyeként is szerepel, így az adóhivatal azt bármikor elárverezheti. Dr. Kamarás Péter ügyvéd hozzátette: „Amennyiben a hitelező kéri, elárverezhetik a házat. Amikor foganatosítják a végrehajtást, felmérik az ingó és ingatlan vagyonát. Általában hónapokba telik, és a hitelező türelmén múlik, de az adóhatóság bármikor kérheti”.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. február 21. 13:31
És a ház után? Mónikát, mikor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!