Kopogtathat a végrehajtó Erdélyi Mónikánál

2011. február 18. 08:58

Erdélyi Mónika bajban van: házán virít a jelzálog, cége pedig közel 50 milliós mínuszban van. Az RTL Klub volt műsorvezetője ennek ellenére igyekszik derűsen látni a helyzetet és a visszatérését tervezi.

2011. február 18. 08:58

Lecsaphat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Erdélyi Mónikára. A volt műsorvezető vállalkozása, a Mondén Kft., amely többek között szépségápolással foglalkozott, becsődölt: 2009-ben már 46,475 millió forintos mínuszban volt. Az öt évvel ezelőtt alapított cég 2006-tól folyamatosan deficites, ráadásul volt élettársával közös érdi házát 13,75 millió forintos jelzálog terheli. Mónikát tavaly októberben kirúgták az RTL Klub Reggeli című műsorából, továbbá az APEH hátralékkezelési osztálya végrehajtást rendelt el a cége ellen. A cégbírósági adatokból az is kiderül, hogy a 2008-as mérlegét valószínűleg be sem adta, így még nagyobb büntetésre számíthat.

A volt műsorvezető igyekszik pozitívan látni a helyzetet. A Vasárnapi Blikknek azt is elárulta, hogy a visszatérését tervezi: „Nem mondhatom el, pontosan mit tervezek, mert ha mégsem jönne össze, a fejemre olvasnák. Nem gond, hogy hónapok óta nem vagyok képernyőn, annál is inkább, mert sosem csak a tévézésből éltem. Jól érzem magamat ebben a helyzetben, de azt vallom, nem az a kudarc, ha valami nem jön össze, hanem az, ha nem próbáljuk meg újra” - jelentette ki Mónika.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2011. február 18. 13:02
Szegény kétszeresen is megboldogult Mucha Lucha/DieHard ! Vajon míly kétségbeesés leend úrrá rajta? Hogy segéljen most ő szegény Dulcineájának?
buckafej
2011. február 18. 12:44
Mónika örökre beírta magát a magyar televíziózás aranykönyvébe. Azért a mocsokért, amit az országra szabadított, ennyit megérdemel, Isten nem ver bottal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!