Bebukta a tisztújítást az Ügyvédi Összefogás

2014. február 27. 18:27

Az Ügyvédi Összefogás le akarta váltani a Budapesti Ügyvédi Kamara eddigi tisztségviselőit, de végül hét jelöltjüket sikerült bejuttatniuk az elnökség 33 szavazó tagja közé. A kamara elnöke továbbra is Réti László.

2014. február 27. 18:27

A Dessewffy Alice vezette Ügyvédi Összefogás látványos kampánnyal készült a Budapesti Kamara tisztújítására: 126 tisztségre saját jelöltet állítottak, hogy megbontsák az évtizedek során kialakult kapcsolati hálót.

A pénteki tisztújításon azonban – melynek eredményeit szerdán hozták nyilvánosságra – legtöbb jelöltjük alulmaradt. Hét jelöltjük jutott be a 33 szavazó tagú elnökségbe, a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke pedig Réti László maradt – számol be az eredményekről az Index.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schnee
2016. május 10. 23:01
ha nyer a fideSSesz komcsi akkor minden rendben, ha veszit akkor gyanúsak a körülmények.... Most komolyan?
Bang Jensen
2014. március 01. 02:16
Egy marhaság és dezinformáció amit a HVG közöl, az Összefogás erősen fideszi kötődéséről." Az összefogás többek között éppen azzal támadta a kamarai vezetést, hogy 150 milliós megbízást kapott jogszabályok szakmai felülvizsgálatára a Réti (kam.elnök) ügyvédi iroda a közelmúltban az iügyi miniszériumtól.
Wagner Hopkins
2014. március 01. 02:13
Kocsis Fülöp görög katolikus püspök nevét aláhamisították azokon az iratokon, amelyekkel egyházuk esztergomi papja átvette volna az Arany Alkony Idősotthonok fenntartását. A valótlan dokumentumok egyszersmind kilenc épület bérleti szerződéseit is tartalmazták. A tét évi 762 millió forint egyházi normatíva megszerzése volt. Erre a korábbi fenntartó, a Kálvin János Református Presbiteri Misszió – amelynek gazdasági háttércsatlakozásai egészen Liechtensteinbe és a másik offshore-paradicsomba, Belize-be vezetnek – az új egyházi törvény miatt már nem jogosult. Az ügyben a Dessewffy Dávid és Társai ügyvédi iroda furcsa módon az összes érdekelt egyház (a görög katolikus és a kálvini misszió) egyidejű képviseletét is ellátta. http://mno.hu/migr_1834/harc-es-armany-az-egyhazi-normativaert-883695 Meg a faszom nem kéne?
BőröndÖdön
2014. március 01. 02:06
Hiába,na,az ügyvédek nem rezsiprolik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!