Fizetési haladékot kapott a Quaestor

2015. április 03. 18:50

Ideiglenes fizetési haladékot kapott a Questor a Fővárosi Ítélőtáblától. A fizetési haladék a Fővárosi Törvényszék további döntéséig van érvényben.

2015. április 03. 18:50

Ideiglenes fizetési haladékot adott a Fővárosi Ítélőtábla március 31-én másodfokú határozatában a Quaestor Financial Hrurira Kft.-nek, miután a cég március 19-én csődeljárás iránti kérelmet nyújtott be a Fővárosi Törvényszékhez.

A fizetési haladék a Fővárosi Törvényszék további döntéséig illeti meg a Quaestor Financial Hrurira Kft.-t. Az ideiglenes fizetési haladékról szóló közleményt április 2-án tették közzé a Cégközlönyben.

A Quaestor Financial Hrurira Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nevében Tarsoly Csaba ügyvezető március 26-án bízta meg a Básty Ügyvédi Irodát, hogy az adós cég nevében kezdeményezett csődeljárásban teljes jogkörrel képviselje azt.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. április 04. 09:21
Birgék! Gondoltátok volna?
csuka
2015. április 04. 07:57
„Itthon Questor-ügy, deviza-ügy - Így kell ezt, Irán... Kivégeztek egy iráni milliárdost, az Iráni Iszlám Köztársaság története legnagyobb csalási ügyének fővádlottját - jelentette az állami tévé. Mahafarid Amír Hoszrávit a Teherántól északra lévő Evin börtönben akasztották fel, miután a legfelsőbb bíróság fenntartotta a halálos ítéletet - tette hozzá a tévé. Golam Ali Riahi, Hoszrávi ügyvédje a khabaronline.ir című honlap szerint közölte, hogy védence kivégzéséről nem értesítették előzetesen. Hoszrávi birodalmához legalább 35 cég tartozott, amelyek az ásványvízgyártástól kezdve, a futballklub-fenntartáson át a húsimportig nagyon sokféle tevékenységgel foglalkoztak. Az ítélet szerint 2007-től kezdődően hamis dokumentumokkal vettek fel összesen 2,6 milliárd dollárnyi hitelt az egyik legnagyobb iráni banktól, a Saderattól, hogy felvásároljanak különböző vagyontárgyakat, köztük olyan állami cégeket, mint a Khuzestan acélipari vállalat. A bűnperben 39 vádlottat ítéltek el, öten kaptak halálbüntetést, ketten életfogytig tartó, a többiek pedig néhány évtől 25 évig terjedő börtönbüntetéseket. Az ügyben érintett volt egy másik nagybank, a Melli is. Ennek elnöke, Mahmúd Reza Havari a botrány kirobbanása után lemondott tisztségéről, és 2011-ben Kanadába szökött. Elismerte, hogy a bank részt vett a csalásban, de kijelentette, hogy ő személy szerint ártatlan. iráni hatóságok elfogatási parancsot adtak ki ellene - az MTI nyomán írja a Harcunk.info... Nálunk nem csak négyen lógnának, attól tartunk....” nyomaban.blogger.hu
Tintamin
2015. április 04. 03:35
HIHETETLEN EZ AZ ÁLLAMI MAFFIA!!!! Bakker, ha valaki Orbán haverja, akkor mindent megúszhat, beszarok. Valószínűleg le van zsírozva, hogy mivel Viktorék döntötték be a céget, ezért megmentik, ne izguljon.... Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon az agyrokkant vérfideszes mikor látja be végre, hogy Orbán hazudik. Már sokkal többet, mint Gyurcsány...
csuka
2015. április 03. 20:12
Bűncselekménnyel kicsalt pénzre fizetési haladék? Lehet, hogy én is elmehetnék jogásznak, vagy akár bírónak is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!