ATV: Oszlopvédő biztonsági őröket keres Simicska cége

2016. január 05. 20:23

Akár azonnali kezdéssel várja okleveles biztonsági őrök jelentkezését Simicska Lajos cége, a Mahir Cityposter, miután kedden négy őrző-védőjük sikeresen akadályozta meg az egyik Bajcsy-Zsilinszky úti hirdetőoszlop elszállítását – írja az atv.hu. Valószínűleg jó néhány vagyonőrre van szükségük.

2016. január 05. 20:23

Munkaerőpiaci rés keletkezett a Simicska-érdekeltségbe tartozó Mahir CityPoster Kft. oszlopainak elbontása nyomán, a cégnek ugyanis vagyonvédelmi szakemberekre van szüksége a szerintük jogellenes bontásokkal megakadályozásához. Az atv.hu értesülései szerint okleveles biztonsági őrök jelentkezését várják, akár azonnali kezdéssel. 

A keddi nap folyamán a Szent István-bazilikánál a vállalat négy őrző-védője sikeresen akadályozta meg egy oszlop elszállítását. Az őrök az oszlopnak dőltek, a bontásra kivezényelt munkások pedig nem kockáztatták, hogy nekik esetleg sérülést okozva kezdjék meg a műveletet.

A Mahir Cityposter hirdetőoszlopait a Fővárosi Közgyűlés határozata nyomán kezdték el bontani a cég és a főváros közötti szerződés lejárta előtt. A vállalat jogi úton támadta meg a döntést, de a főváros nem várja meg a január 11-i pert a végrehajtással. Addig is ideiglenes intézkedésként kérte a Mahir Cityposter a bíróságtól, hogy tiltsák meg a bontást, ezt azonban a törvényszék elutasította.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. január 05. 23:36
Hólapátot adnak, vagy vinni kell?
Mich
2016. január 05. 23:00
Már saját hadsereget toboroz ez a megbuggyant milliárdos... ...Budapest ellen...!
Tintamin
2016. január 05. 22:58
Fideszeskent kutyanehez eldonteni (kozponti iranutatas nelkul), hogy akkor most mar a Lajost utalni kell, de a Lorinc meg igazi hazafi, esetleg a Garancsi Pists a nyero? Jaj, de nehez dolog, ha ennyi jobaratja van a kedves miniszterelnokunknek..
rosszkutya
2016. január 05. 22:39
Itt az eredeti hirdetés. Szó nincs benne oklevélről. http://mno.hu/gazdasag/x-1322196
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!