9 milliós bírságot kapott, mert a gyerek előtt ismételten szidalmazta volt férjét

2016. október 21. 00:32

Harmincezer eurós (9,2 millió forintos) bírságot kell fizetnie a bíróság ítélete szerint egy olasz nőnek, mert közös gyermekük előtt ismételten szidta volt férjét.

2016. október 21. 00:32

Ezzel rontotta az apa hitelét és tekintélyét a gyerek előtt – indokolta döntését a római bíróság. A római nő a válás után megakadályozta, hogy volt férje kapcsolatba lépjen közös gyermekükkel és folyamatosan rossz fényben tüntette fel a férfit. Amennyiben nem változtat a magatartásán, súlyosabb szankciókra is számíthat – figyelmeztették a bírók a nőt.

Chiara Ingenito családjogi bíró üdvözölte a döntést. „Az egykori partnereknek a gyerek érdekében a legnagyobb tiszteletet kell mutatniuk egymás iránt. Védeni és támogatni kell a gyereknek mindkét szülőjével ápolt kapcsolatát” – fejtette ki.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!