Morvai: „Inkább a szemkilövető Macronnal foglalkozzon Sargentini”

2019. január 30. 19:30

2019. január 30. 19:30

Sargentini Magyarország elleni támadása elbukott – mondta Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő az Európai Parlament Magyarországról szóló szerdai vitáján. Morvai felhívta Judith Sargentni figyelmét arra, a 751 képviselőből hányan vesznek részt a vitán. A képviselő hangsúlyozta, a résztvevők többsége magyar, akik hivatalból vannak jelen, „senki mást nem érdekel a maga szerencsétlenkedése”.

A képviselő azt javasolta Judith Sargentininek, keressen magának új témát, például a tömeges rendőri brutalitásokat. Majd egy fotót is mutatott a holland képviselőnek, amelyen a kilőtt szemű, sárgamellényes tüntető látható.

 

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. február 01. 21:38
A választási törvény AZÉÉÉÉ' VAN, hogy a győztes(ek)nek legyen mit kényük- kedvök szerint buherálni...Különben miafaszt csinyáánának két választás kösszt 4 hosszú évig. Elúnnák az életjüket a szegíny győsztess tesvírek....
syphax
2019. február 01. 08:14
Az hogy a Fidesz 10 év alatt liberálisból keresztény-nemzeti-konzervativ párt lett, anni: TANULÁS! Az meg hogy a szééélsőjobb Jobbikból 1 1/2 év alatt álbaloldali gittegylet lett--miközbe' szarrá foszlott és még foszlik is--REPREZENTAZTIV ELHÜLYÜLÉSE az egyébkent sem észgazdag, műveletlen, olvasatlan utcaprimitiveknek.
NTLLK
2019. január 31. 20:20
Őszinte tiszteletem, kedves Krisztina!
Sulammit
2019. január 31. 13:44
Ez jó volt, Kriszti! Tömör és világos. Megérthette belőle a tehénlepény képű, hogy most már húzzon a francba. A franciáknak sose lesz merszük nekimenni, pláne, hogy a németek jó szorosan mögöttük állnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!